NIKOL KIDMAN predstavlja TRI MODELA koja će EKSPLODIRATI ove jeseni: Daju notu elegancije, a ostavljaju utisak OTMENOSTI i PRESTIŽA

Vesti 23.09.2021 15:44 0

Glumica Nikol Kidman objavila je na Instagramu modne fotografije koje je uradila za časopise "Marie Claire" i ”Bazaar”. Tom prilikom je pokazala tri prikladne kombinacije koje će biti potpuni hit ove jeseni

NIKOL KIDMAN predstavlja TRI MODELA koja će EKSPLODIRATI ove jeseni: Daju notu elegancije, a ostavljaju utisak OTMENOSTI i PRESTIŽA

Shutterstock

Na posljednjoj fotorgafiji Nikol leži na ćilimu u providnoj zlatnoj haljini. Boja haljine je pomalo neodređena, moglo bi se reći da vuče na oker, pa se na taj način sjajno uklapa sa bojama jeseni, lišća. 

Haljina je od tila i providna je, tako da to daje dodatni seksipil i senzualnost.

– Hvala na prilici da se nađem na naslovnoj strani američkog “Bazaara” – napisala je Nikol u potpisu fotografija na Instagramu.

Na drugoj fotografiji, Nikol se pojavila u žutom pletenom džemperu, koji je iskoristila kao haljinu. Džemper koji jedva prekriva zadnjicu, pre svega deluje senzualno i vatreno. Daje otmen ton jesenjem autfitu.

Duboke čizme razbijaju jednoličnost džempera-haljine. Izvrnuta koža je skladu sa godišnjim dobom, a mahagoni boja najbolje pristaje crnkama ili ženama sa crvenom bojom kose.

Tokom prethodnog snimanja za "Marie Claire" Nikol Kidman je nosila mini crno-belu haljinu sa “puf” efektom suknje. Haljina je na sebi imala prelep detalj, a to je mašna. Duboke crne samostojeće čarape "izvlače" ovaj autfit da ne deluje kao letnji. Poznato je da crno-bela kombinacija nikada nije van trenda, tako da sa njom nema promašaja.

 

 

Komentari (0)
Loading