Probudili ste se za posao, nemate vremena da operete kosu: Poznati svetski frizeri savetuju kako da je ZAKAMUFLIRATE

Vesti 23.09.2021 08:00 0

Ako vam je kosa masna, nemojte da očajavate, jer frizure za masnu kosu postoje, a nekada određena frizura, baš i zahteva da je kosa takva. Evo najboljih

Probudili ste se za posao, nemate vremena da operete kosu: Poznati svetski frizeri savetuju kako da je ZAKAMUFLIRATE

unsplash.com

Kada je kosa masna, traži se najbolje rešenje kako bi se sakrili tragovi sjaja. Ono što nikako ne treba da radite kada je kosa masna da je pustite prirodno da pada- to svakako ne želite. Ne želite da kosa bude u fronclama i da ostavite pogrešan utisak – neuredne osobe. Neke od predloga za najbolje frizure dala su dva svetska frizera Mark Bergam i Suzan Liv. 

Mokri izgled frizure

Ova frizura apsolutni je hit već nekoliko godina na modnoj sceni. Kosu zaližite uz pomoć ulja, ali imajte na umu da ne stavite previše, kako ne biste dobili efekat masnog, a ne mokrog looka. Kosu možete raspustiti ili pak vezati u rep.

Zarolane šiške

Ukoliko nosite šiške, sigurno znate da su one prve “na udaru” kada je prljava kosa u pitanju. Ukoliko ne možete da stignete da ih operete, možete ih jednostavno zarolati i prikačiti ukosnicama.

Vanvremenska punđa

Ova frizura je jedna od onih koje nikada neće izaći iz mode. Deluje elgantno, lako se pravi i sakriva masnu kosu. Možete napraviti standardnu “balerina” punđu, neurednu ili pak punđu na vrhu glave. U svakom slučaju, frizura se pravi lako i veoma brzo i idealna je za prilike kada nemate puno vremena.

Komentari (0)
Loading