Novu TRENDI boju za kosu svi žele: Super je izbor za LETNJE DANE, naročito ako želite PRAVU transformaciju

M. G. Vesti 18.03.2022 19:34 0

Pogledajte neke od najlepših pastelno roze boja za kosu i inspirišite se.

Novu TRENDI boju za kosu svi žele: Super je izbor za LETNJE DANE, naročito ako želite PRAVU transformaciju

Pexels

Nakon bakrene, sive i platinaste, nova trendy boja kose za proleće 2022. je pastelno roze. Bilo da je u pitanju bubblegum, neonska fuksija ili pastelna breskva: roze kosa se vratila.

 

 

Kako se proleće približava, nova boja kose je savršen način da suptilno promenite svoj izgled. Pored različitih colour šampona, na kraju se ispostavlja da su ipak farbe najefikasnije za postizanje ove boje.

 

 

Ako ste mislili da je njihovo vreme prošlo sa popularnošću Avril Lavigne - varate se. Izdržale su test vremena, update-ovale se i ponovo došle u centar pažnje zahvaljujući modernim milenijalcima. 

 

 

Ako želite da se pridružite ovom prolećnom trendu, pametno je da se konsultujete sa profesionalnim frizerom o vašoj željenoj nijansi, jer način njenog dobijanja zavisi od vaše trenutne boje i podtona.

 

 

Za one koji više vole da nanose boju kod kuće, stilisti preporučuju da se odluče za privremenu boju koja se ispira nakon pranja - o da, ovo je idealno za muzičke festivale, rođendane i transformacije-na-jednu-noć. 

 

 

Posebno dobro izgleda u kombinaciji sa raskošnim loknama. Ali i ekscentričnom šminkom. Takođe, možete da isprobate duo tonova, npr: roze i crvenu ili roze i plavu. Što smelije i raznobojnije, to bolje jer - leti je sve dozvoljeno.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading