Ova frizura će biti hit PROLEĆA: Izuzetno je ženstvena i atraktivna, obožavaćete je

Vesti 01.09.2021 11:23 0

Dolaskom proleća mnogi ljudi osećaju potrebu da promene svoj život i izgled. Jedan od najlakših i najsigurnijih načina da to uradite je promena frizure. Mi imamo zanimljiv predlog za vas

Ova frizura će biti hit PROLEĆA: Izuzetno je ženstvena i atraktivna, obožavaćete je

Shutterstock

Ovo je još jedna varijacija bezvremenskog stila i nikad neće izaći iz mode. Ova frizura je izuzetno svestrana i nudi mnogo mogućnosti. Svaki dan možete izgledati potpuno drugačije. Ako volite da eksperimentišete sa svojom kosom i želite često da se menjate, Brit Bob je za vas.

Sa ovom frizurom svaki dan možete izgledati drugačije. Sve zavisi od vaše kreativnosti. Poravnajte kosu, uvijte je ili kosu razdvojite na drugom mestu. Brit Bob nudi ogroman spektar mogućnosti. Naravno, ništa vas ne sprečava da svaki dan imate isti stil, na jedan omiljeni način.

 

 

Brit bob je ležerna, razigrana, nepretenciozna i izgleda neverovatno ženstveno. Ovakvu kosu je lakše kontrolisati, posebno u slučaju guste kose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila (@amila_hairdresser)

 

Frizura Brit Bob će biti savršena za žene sa dugim licem. Savršeno istakne crte lica. S druge strane, dame sa okruglim licem sa njom će izgledati vrlo ženstveno i slatko.

Komentari (0)
Loading