Našminkajte se za PET MINUTA i to kao profesionalac: Ako ste stalno u žurbi, Milica ima REŠENJE koje će vam pomoći da BLISTATE ceo dan

Vesti 21.12.2021 12:51 0

Ako ste često u raskoraku sa vremenom, kasnite jer u poslednjem trenutku birate šta ćete da obučete, a šminkanje vam je njaveći neprijatelj jer skoro pa nikada nemate vremena za to.. Onda je ovo idealna mejkap rutina za vas!

Našminkajte se za PET MINUTA  i to kao profesionalac: Ako ste stalno u žurbi, Milica ima REŠENJE koje će vam pomoći da BLISTATE ceo dan

Printscreen/TikTok

Sve što vam je potrebno za ovaj prirodni izgled je pet minuta i malo dobre volje, a Milica, mejkap guru sa TikToka, je u videu koji traje samo jedan minut sve valjano demonstrirala.

Milica šminkanje započinje sa nanošenjem mešavine pudera i kreme za lice u tankom sloju. Potom dodajemo malo korektora ispod očiju, gledamo da to lepo "utapkamo", pa uzimamo sprej za šminku i malo naprskamo po licu kako bi nam "fasada" što duže tajala. Sačekamo koji sekund da se sve lepo osuši pa stavljamo ružičasto rumenilo na vrh nosa i obraze.

Potom popravljamo malo obrve, dodajemo blage linije kako bismo ih što bolje izdefinisali, a na usne stavljamo sjaj za usne čisto kako bi ih istakli. 

Ovaj prirodan mejkap završavamo sa maskarom, Milica u videu objašnjava da je najbolje staviti malo braon maskare na gornje i donje trepavice jer je to najprirodnija opcija, ali ipak je sve stvar ukusa.

Komentari (0)
Loading