Srpkinje su ove jeseni poludele za ovom frizurom: Daje mladalački izgled, a kosa izgleda gušća i punija

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 16:26 0

Ove frizure trenutno su viralne na društvenim mrežama.

Shutterstock/Focus and Blur

Shutterstock/Focus and Blur

Nije neobično da nam s jeseni dođe želja za promenom frizure, a da su bob frizure još uvek opsesija trendi devojaka dokazuje nam i velika popularnost ovakvih frizura na društvenim mrežama.

Ima nečeg neodoljivog u uvojcima do ramena u kombinaciji s debelim pletenim puloverima i dolčevitama, stoga je ovo najbolje doba godine za vašu transformaciju.

Jedino pitanje koje se postavlja je: koju bob frizuru odabrati? Bilo da želite nešto super kratko i razigrano ili duže i lepršavo, u nastavku ćete otkriti najbolje ideje. 

Francuski bob

Istraživanje kaže da uprkos tome što je francuski bob dobro poznati klasik, još uvek ima više od 137 miliona pregleda na TikToku.

 

 

Kao jedna od najkraćih varijanti boba, ova kosa je hrabro ošišana do linije usana i obično je upotpunjena ravnim šiškama. I, bez sumnje, ovo je najelegantnija opcija koju možete odabrati.

The dad bob

Za savršenu frizuru za moderne devojke, dad bob pravi je izbor. Svakako se nadovezuje na popularnu estetiku 'tatin stil' koja uključuje glomazne renerke, predimenzionirane pantalone i muževne komade.

 

 

U osnovi, ovaj bob je nešto duži, četvrtasti i opušteniji od kratkog francuskog boba. Ima težinu devedesetih i prozračnost koja deluje retro, hladno i bezbrižno. Što se tiče dužine, trebala bi biti negde između brade i ključne kosti.

Soft blunt bob

Klasika je uvek u modi, zato će meki blunt bob i ove jeseni biti jedan od najpopularnijih bobova. Kao što ime sugerše, soft blunt bob je mekša verzija klasičnog ravnog boba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Zadržava dužinu do vilice, ali umesto strogo ravnih krajeva, donji rub je delikatniji, sa suptilnijim, blago razrađenim linijama. Kao i original, ovaj stil čini kosu gušćom i punijom. Dodatni bonus je što ova tehnika daje frizuri više teksture, što je uvek poželjno. Za slatki, ležerni i opušteni efekat 'devojke iz (pariškog) komšiluka.

 

Komentari (0)
Loading