"Ruga se ženama koje su u tim godinama": Kris Džener (68) novom fotkom izazvala lavinu besa na Instagramu

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 11:47 0

Kris Džener je svojom poslednjom objavom na Instagramu izazvala lavinu komentara

Kris

Shutterstock

Kris Džener, rijaliti zvezda i "glava" klana Kardašijan-Džener, izazvala je hrpu komentara jednom od poslednjih objava na Instagramu.

68-godišnja Kris je pozirala u belom ogrtaču, promovišući razne proizvode za negu kože. Međutim, njeni pratioci u komentarima su pisali da su njene fotografije fotošopirane. Neki tvrde da izgleda "previše dobro s obzirom na svoje godine". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

"Molim te, prestani da promovišeš nerealne standarde lepote", "Svaki put kad vidim lice nekog iz tvoje porodice prestravim se koliko nije realno. Nema ništa lepog u ovome", "Nema linija na vratu - molim vas, niko ne izgleda tako", "Daj prigrli svoje godine", "Zašto ne pokažeš kako izgledaš bez Fotošopa?", "Niko ne izgleda tako nakon 60. Ona se nama ruga", neki su od komentara ispod objave.

Pratioci su i ranije prozivali Kris zbog fotografija na Instagramu. Početkom leta objavila je niz fotki te čestitala rođendan prijateljici Šeli Azof.  Na jednoj fotki Kris pozira s prijateljicom u moru, u crnom bikiniju na tačkice. Mnogi su tad u komentarima pisali da je "očito preterala sa Fotošopom."

Kritike izazvao i šminker

Šminker i vlasnik kozmetičke linije Samer Kuzami pohvalio se prošle godine na Instagramu da je imao priliku da našminka Kris Džener. Međutim, njegova objava nije naišla na reakcije kakve je verovatno priželjkivao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Samer je objavio snimak Kris Džener na kojoj ona pozira i ponosno pokazuje kako ju je našminkao. Iako se našao poneki pozitivan komentar, mnogima je pažnju privuklo to što Kris Džener na snimku nema niti jednu boru, odnosno video izgleda kao da je provučen kroz filtere. 

"Ovo je odlično vreme da kažete svima da sada postoji Facetune za videe", "Ovo izgleda kao AI", "Dobar filter", "Je li ovo AI?", "Molim te, postavi njenu nefiltriranu sliku. Šminker si i ovo daje klijentima pogrešan utisak. Umesto da im se vide pore, što je sasvim normalno, oni će očekivati da ovako izgledaju nakon što ih našminkaš", bili su neki od komentara. 

Komentari (0)
Loading