Da li je smela u ovakvim helankama da uđe u restoran? Niko nije mogao da skine pogled sa nje, čak i žene ostale neme

Tatjana Badarević Vesti 19.10.2024 09:05 0

Meksička glumica na Instagramu ima 8 miliona pratilaca te je sve češće prisutna na velikim i malim ekranima

Eiza Gonzales

Profimedia

 

Meksička glumica i pevačica Eiza González itekako je aktivna kad je vežbanje u pitanju, a to najbolje potvrđuju najnovije paparaco fotografije 34-godišnje lepotice nastale dok jeizlazila iz restorana E Baldi, kako piše Daily Mail.

U uskim, sivim helankama pokazala je zategnutu figuru dok je ulazila u automobil na ulici Los Anđelesa, a još jednom je potvrdila da joj se naporan rad u teretani itekako isplatio.

Eiza Gonzales

Profimedia

 

 

Meksička glumica na Instagramu ima 8 miliona pratilaca te je sve češće prisutna na velikim i malim ekranima. Rođena je u januaru 1990., a svoju glumačku karijeru započela je u meksičkim telenovelama. Otac joj je tragično poginuo 2002., a ona je nakon toga napustila školu i počela da glumi u telenoveli "Lola, erase una vez". Nakon 224 epizode, njen talenat su prepoznali i preko meksičke granice pa je počela raditi na međunarodnim projektima, a neke od poznatijih uloga su joj one u "Baby Driveru" i "Godzilli vs. Kongu".

Eiza Gonzales

Profimedia

 

 

Sa samo 34 godine iza sebe je već imala saradnje sa Lili Džejms, Džejmijem Foksom, Džejsonom Stejtemom i Dvejnom Džonsonom. Takođe je bila i prva latinoamerička ambasadorka brenda Bulgari.

Komentari (0)
Loading