Autfit Kejt Mos ne izlazi iz mode: Na prvi pogled izgleda sasvim obično, sve dok ne primetite ove detalje, čista desetka!

Vesti 18.10.2024 11:13 0

Mos je u decembru 1994. godine viđena na aerodromu u debelom džemperu od pletene vune

Kejt

Printscreen/TikTok/marushka_style

Povratak revije ,,Victoria’s Secret" i iznenadna pojava Kejt Mos, učinila je da se mnogi osećaju vrlo nostalgično.

Nakon što smo pogledali njen debi na pisti ovog modnog brenda, zajedno s njenom ćerkom, uradili smo sledeću logičnu stvar: prošetali smo se kroz sećanja i prisetili se nekih od najboljih autfita ove manekenke iz devedesetih. 

Mos je u decembru 1994. godine viđena na aerodromu u debelom džemperu od pletene vune, koji je prošlog meseca nosila Džennifer Garner na naslovnoj strani magazina ,,Architectural Digest". Takođe je imala na sebi sjajne satenske ili svilene pantalone slične onima koje smo viđali na Opri i Kejti Holms. Sve je upotpunila parom čizmica spremnih za jesen.

 

 

Savršene jesenje čizme je imala i glumica Zoi Saldana koja je bila inspirisana stilom Tejlor Svift.

Zvezda je podsetila svet da za jesen nisu samo neutralne boje—iako je njen autfit imao i tople zemljane tonove. Saldana se suočila s hladnoćom Njujorka u čokoladno-smeđem kožnom kompletu, koji se sastojao od široke majice i midi suknje.

Preko toga je nosila i smeđi mantil sa crnom kragnom i naglasila neočekivanu crvenu boju putem najzanimljivije obuće: čizmama do kolena u zavodljivoj crvenoj nijansi.

Saldana je dodatno ukrasila svoj autfit diskretnim detaljima, koji su se sastojali od nekoliko srebrnih prstenova, nežnih minđuša i naočara.

Njena šminka je bila glamurozna. Imala je sjajan ten, definisane obrve, roze usne i crni manikir. Kosa, u svetlosmeđoj nijansi, bila je stilizovana u nežne talase sa razdeljkom sa strane.

Tejlor Svift naravno voli kvalitetne čizme, a nedavno se često pojavljuje u zavodljivim jesenjim cipelama. Ona je testirala trend crvenih čizama 5. septembra kada je nosila sjajne čizme do butina modne kuće ,,Giuseppe Zanotti". Nedelju dana kasnije, zamenila je grimiznu boju tamnom crnom sa još jednim parom čizama do butina istog brenda.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading