Bombastične čizme u kojima ćete uvek biti primećeni: Čuvena glumica se pojavila u nikad lepšem paru, izgleda kao milion dolara!

Vesti 16.10.2024 22:00 0

Saldana je dodatno ukrasila svoj autfit diskretnim detaljima, koji su se sastojali od nekoliko srebrnih prstenova, nežnih minđuša i naočara

Zoi

Shutterstock

Tejlor Svift je poslednjih dana svugde, putuje iz zemlje u zemlju kako bi nastupala na svojoj ikonskoj turneji ,,Eras", pa se vraća u Sjedinjene Države na utakmice svog dečka Trevisa Kelsija koji igra za tim ,,Kansas City Chiefs", peva na gotovo svakoj radio stanici i preplavljuje bezbroj jesenjih modnih stranica na Pinterestu – čak i onu od Zoi Saldane.

Glumica je očigledno je uzela inspiraciju kada se pojavila u savršenom jesenjem autfitu.

Zvezda je podsetila svet da za jesen nisu samo neutralne boje—iako je njen autfit imao i tople zemljane tonove. Saldana se suočila s hladnoćom Njujorka u čokoladno-smeđem kožnom kompletu, koji se sastojao od široke majice i midi suknje.

Preko toga je nosila i smeđi mantil sa crnom kragnom i naglasila neočekivanu crvenu boju putem najzanimljivije obuće: čizmama do kolena u zavodljivoj crvenoj nijansi.

Saldana je dodatno ukrasila svoj autfit diskretnim detaljima, koji su se sastojali od nekoliko srebrnih prstenova, nežnih minđuša i naočara. Njena šminka je bila glamurozna. Imala je sjajan ten, definisane obrve, roze usne i crni manikir. Kosa, u svetlosmeđoj nijansi, bila je stilizovana u nežne talase sa razdeljkom sa strane.

Tejlor Svift naravno voli kvalitetne čizme, a nedavno se često pojavljuje u zavodljivim jesenjim cipelama. Ona je testirala trend crvenih čizama 5. septembra kada je nosila sjajne čizme do butina modne kuće ,,Giuseppe Zanotti". Nedelju dana kasnije, zamenila je grimiznu boju tamnom crnom sa još jednim parom čizama do butina istog brenda, prenosi InStyle

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovo su najružnije cipele na svetu, a žene ih masovno kupuju! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading