Selena Gomez izgleda kao boginja: Očarala u jednostavnom autfitu koji vole sve žene u Srbiji, podsetila na bivšu prvu damu

Vesti 10.10.2024 14:26 0

Glumica je stilizovala kosu u opuštene talase, a na licu je imala glamuroznu šminku

Selena

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selena Gomez je zauzeta žena.

Holivudska zvezda nastavlja da promoviše svoj novi film ,,Emilija Perez" širom sveta, posebno se pojavljuje i deli svoje iskustvo na snimanju filma. Selena je takođe prisustvovala više događaja za svoj brend 'Rare Beauty', pokazujući svoj zapanjujući izgled na crvenom tepihu i van njega.

Poslovna žena je primećena u Njujorku u ležernom, ali elegantnom izgledu. Selena je fotografisana po dolasku i pozirala je na događaju, noseći jednu od omiljenih odevnih kombinacija Džeki Kenedi.

Selena je izgledala poslovno i elegantno prateći formulu bivše prve dame- bele pantalone i crna majica. Odeća je dovoljno jednostavna da je uparite sa krupnim nakitom.

Glumica je stilizovala kosu u opuštene talase, a na licu je imala glamuroznu šminku, čineći njen izgled savršenim izborom za događaj, prenosi Hola! .

Selena je nedavno u Njujorku pokazala svoju jesenju odeću, noseći isti modni trend koji su nosile i druge poznate ličnosti, uključujući Kejti Holms.

Ona je nosila visoke farmerke širokih nogavica uparene sa crnom majicom. Izgledala je moderno u crnoj majici i crnim štiklama.

 

 

 

Njena uspešna karijera

Selena je postigla ogroman uspeh tokom svoje karijere u zabavnoj industriji. Zvezda sada uživa u komplimentima koje joj je donela njena uloga u filmu ,Emilija Perez". Ona je takođe nedavno dostigla status milijarderke zahvaljujući svojim poslovnim poduhvatima.

Poslovna žena je nedavno podelila savete koje bi sebi dala sebi na početku rada u ovoj industriji.

Selena

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

 

„Rekla bih joj samo da se smiri, sve će biti u redu na drugoj strani “, izjavila je na njujorškom filmskom festivalu. ,,Malo je naporno biti u ovoj industriji tako dugo", dodala je ona.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Nikada nije bila ovako mršava! Kristina Agilera se prepolovila! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading