Budite najlepše ove jeseni: Komadi odeće koje svaka žena u Srbiji mora imati u svom garderoberu

Tatjana Badarević Vesti 17.10.2024 08:30 0

Kada kupujete nove jesenske komade, razmislite o tome kako se uklapaju u vašu postojeću garderobu

jesenji autfit

Shutterstock

 

Jesen je savršeno godišnje doba za osvežavanje garderobe i eksperimentisanje s novim stilovima. Dok temperature polako padaju, vreme je da izvučemo toplije i udobnije komade odeće koje ćemo nositi tokom hladnijih meseci. No, umesto da kupujemo nove stvari bez plana, pametnije je fokusirati se na nekoliko ključnih komada koji će činiti osnovu naše jesenje garderobe.

Oversajz džemper

Veliki, mekani džemper je apsolutni must-have za jesen. Osim što pruža toplinu i udobnost, oversajz džemper je izuzetno svestran komad koji se može kombinovati na bezbroj načina. Nosite ga s uskim farmerkama i čizmama za ležeran dnevni izgled ili preko haljine sa patikama za kul večernji autfit. Birajte neutralne boje poput bež, sive ili krem koje se lako uklapaju uz ostale odevne komade.

Kožna jakna

Klasična kožna jakna je vanvremenski komad koji nikada ne izlazi iz mode. Savršena je za prelazni period jer pruža dovoljno toplote, a istovremeno izgleda šik i kul. Crna bajkerska jakna je najsigurniji izbor, ali možete eksperimentisati i s drugim bojama poput smeđe ili bordo. Nosite je preko haljine, uz farmerke ili kombinovano s elegantnim pantalonama za poslovni look.

Midi suknja

Midi suknja je savršen komad za prelaz iz letnje u jesensku garderobu. Možete je nositi s tankom bluzom dok je još toplo, a kasnije kombinovati s džemperom i čizmama. Plisirana midi suknja je posebno popularna ove sezone. Birajte zemljane tonove poput smeđe, maslinaste ili bordo za pravi jesenski vajb. Midi suknja se lako može nositi i za posao i za izlaske, zavisno od toga kako je stilizovana.

Bela košulja

Klasična bela košulja je must-have komad za svako godišnje doba, pa tako i za jesen. Nosite je ispod džempera tako da kragna i manžetne vire za sofisticiran izgled. Ili je kombinujte sa farmerkama i štiklama za ležerno elegantan autfit. Oversajz bela košulja je posebno u trendu ove jeseni, nosite je kao mini haljinu uz čizme preko kolena za odvažan večernji look.

 

Komentari (0)
Loading