Bivša prva dama Francuske "kao avion" na modnoj pisti: Pokazala ubitačno telo u 57. godini, pa zadala novi "domaći zadatak"

Tatjana Badarević Vesti 16.10.2024 10:29 0

Bivša prva dama Francuske konačno je dobila krila i prošetala modnom revijom Victoria‘s Secret-a

Lepota i moda

Profimedia

 

Nakon skoro četiri decenije na modnim pistama, bivša prva dama Francuske, 56-godišnja manekenka i muzičarka Karla Bruni, dobila je krila!

Bruni je prošetala modnom pistom Victoria‘s Secret modne revije u utorak uveče te je to bilo njeno prvo i "verovatno poslednje" pojavljivanje u kultnom donjem vešu, kako se našalila u intervjuu za Page Six.

"U mojim godinama?! Jako je uzbudljivo, ali i jako neodoljivo, stvarno. Jer, znate, niko se nikada ne navikne biti na modnoj pisti bez obzira na to koliko se dugo time bavite", rekla je Bruni za Page Six.

Lepota i moda

Profimedia

 

 

Italijansko-francuska lepotica počela je da se bavi modelingom 1987. godine, kada je imala samo 19 godina, a tokom godina radila je s vrhunskim modnim kućama poput Šanela, Versaćea, Diora, Živenšija i Sen Lorenta. Ipak, kaže, bilo je nečeg posebnog u pozivu Victoria‘s Secreta.

"Zabavno je postati anđeo. Dobiću krila!", rekla je uoči revije pa dodala: "Jedino mi je žao što mi muž nije ovde. Dobio bi srčani udar!", aludirajući na bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija.

Iako su manekenke Victoria’s Secret-a nekada bile poznate po svojim intenzivnim režimima ishrane i vežbama pre revija, Bruni je rekla da nije puno menjala svoje navike tokom pripreme za modnu pistu.

"S 56 godina... moraš imati mnogo trezveniji život. Ne pijem puno - možda jednom mesečno. Najvažniji su dobar san i puno vežbe", dodala je.

Lepota i moda

Profimedia

 

 

Iako je sve manje i manje na modnim pistama, priznaje da je njen omiljeni "ritual" pre svake revije provođenje vremena s koleginicama manekenkama iza pozornice.

"Biti s timom je prekrasno, čavrljamo, smejemo se. To je ona lepa strana mode: to je grupni posao", zaključuje.

Komentari (0)
Loading