13:31 Poznati Bila je dete greha svoje majke i tinejdžera: Život ove lepotice je skandal, spavala je s ocem i sinom, pa jednom rodila dete!
10:29 Lepota i Moda Bivša prva dama Francuske "kao avion" na modnoj pisti: Pokazala ubitačno telo u 57. godini, pa zadala novi "domaći zadatak"
10:27 Poznati Rođena je kao dete ljubavi svoje majke i tinejdžera: Žena bivšeg predsednika je spavala s ocem i sinom, a jednom je rodila dete
15:12 Poznati Rođena je kao dete ljubavi svoje majke i tinejdžera: Čuvena lepotica je spavala s ocem i sinom, pa jednom rodila dete
11:35 Poznati Pričalo se da su je alkohol i plastične operacije uništili: Pojavila se u Kanu i pokazala da je najlepša bivša prva dama!
17:20 Poznati Zavela je oca, pa rodila dete njegovom sinu: Ponosno ga prikazuje, svi kažu da je kopija svoje slavne majke!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!