Haljina u disko fazonu i dubok šlic na butini: Mlada zvezda u usponu izdominirala na crvenom tepihu

Tatjana Badarević Vesti 11.10.2024 20:22 0

Sabrina Karpenter je nosila elegantnu, srebrnu Versaće haljinu

Lepota i Moda

Profimedia

 

Popularna pevačica Sabrina Karpenter  je prošetala crvenim tepihom Time100 Next Gale 2024. u Njujorku, kako piše Yahoo.

Obukla je elegantnu srebrnu Versaće haljinu. Srebrna haljina bila je blještava te je imala visoki prorez na nozi. Imala je i svoju prepoznatljivu frizuru.

Lepota i Moda

Profimedia

 

 

Sabrina je nastupila tokom gala večeri, a bila je i jedna od ovogodišnjih dobitnica. Inače, pevačica se našla i na naslovnici Tajmove liste 100 Next.

Naime, Time 100 Next lista predstavlja popis najuticajnijih pojedinaca koji oblikuju budućnost svojih područja delovanja. Ova lista uključuje mlade lidere, inovatore i zvezde u usponu iz različitih sektora, poput tehnologije, zabave, politike, sporta i drugih industrija. Time je objavljuje kako bi se prepoznali novi talenti i promene koje donose, naglašavajući ljude koji već sada imaju veliki uticaj i potencijal da oblikuju buduće globalne trendove i događaje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

Globalnu slavu stekla je singlom "Espresso"

Iako je ova 25-godišnjakinja poprilično dugo na sceni kao pevačica i glumica, globalnu slavu stekla je singlom "Espresso" koji je predstavila tokom nastupa na Koačeli 2024. Ubrzo je usledio i "Please Please Please."

Jedna je od najpopularnijih pevačica nove generacije

Sabrina je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica nove generacije. Tome je pripomogla i popularna Tejlor Svift koja je upravo Sabrinu odabrala za pevačicu koja će je pratiti na turneji Eras.

Lepota i Moda

Profimedia

 

 

Nakon glumačkog debija 2011. godine dobila je glavnu ulogu u seriji Disney Channela "Girl Meets World" (spin-off popularne serije Boy Meets World). Nakon toga i ostalih pojavljivanja u raznim Diznijevim serijama i projektima Sabrina je krenula u svet muzike - sledeći stope Diznijevih legendi kao što su Majli Sajrus i Selena Gomez.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading