"Mogu da se obučem za manje od 1.000 dinara": Naša pevačica otkriva gde šopinguje, a evo koliko troši na kozmetiku

Slobodanka Ćorić Vesti 10.10.2024 10:22 0

Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja

zlata petrović

Printscreen/Instagram

Pevačica Zlata Petrović otvoreno priznaje da živi skromno i da ne teži skupocenim stvarima i luksuzu koji često prate poznate ličnosti.

Iako mnogi skrivaju svoje posete kineskim radnjama, Zlata ne okleva da podeli svoje iskustvo, ističući da uživa u tome i da može lepo da živi čak i s malim budžetom. „Sa malo novca mogu divno da živim. U kineskoj prodavnici kupujem minđušice i to me čini srećnom. Svaka žena može lepo da se obuče sa malo novca, a ja kupujem i kozmetiku koja košta između 300 i 500 dinara. Čak ne idem ni kod kozmetičara jer nemam potrebu“, izjavila je Zlata u razgovoru za „Grand“, naglašavajući da joj je važnije kakva je osoba, a ne šta nosi.

Pevačica se ne opterećuje brendovima i istakla je da može da se obuče za manje od 1000 dinara.

Govoreći o kozmetičkim tretmanima, rekla je: „Zamislite da odem na botoks s ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? To ne bi bilo dobro! Meni to ne prija, inače bih razmislila o tome, ali nemam problema s borama. Nikada nisam imala nijednu intervenciju. Samo radim na svom samopouzdanju. Ja sam mala i dinamitna žena, tako bih se opisala.“

"Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja", dodala je.

Takođe, otkrila je da s godinama sve više teži mirnijem životu, poput onog na selu koji je imala u detinjstvu, želeći svima da prenese lepe uspomene iz svoje mladosti.

 

Komentari (0)
Loading