Najatraktivnija glumica današnjice "osvanula" gola u kadi: Vreli kadrovi srušili mreže, muškarci u transu

Tatjana Badarević Vesti 08.10.2024 18:26 0

Obožavatelji su oduševljeni novom reklamom u kojoj je glavna zvezda poznata glumica...

Sidni Svini

Profimedia

 

Glumica Sidni Svini pohvalila se na društvenim mrežama da je Glamurova žena godine te da je zasijala na naslovnici časopisa. Zvezda serija "Euforija" i "Beli lotos" prozvana je najatraktivnijom ženom na svetu, a svojim nedavnim objavama na Instagramu ponovo je podigla temperaturu.

Naime, Svini je pozirala gola u kadi kako bi promovisala liniju proizvoda gelova za telo, a internet je nakon tih prizora "podivljao".

 

 

"Prodaja je otišla u stratosferu", "Iza ovoga bi mogao stajati najbolji marketinški tim koji sam ikada video", pisali su korisnici društvenih mreža.

Inače, glumica neprestano dobija komplimente na račun svoje lepote, a postoji naučni razlog zašto se smatra tako neverovatno lepom.

"Lepota Sidni Svini ukorenjena je u činjenici da su njene crte lica simetrične i usko usklađene sa savršenim skladom i proporcijom. Ove idealne proporcije lica često se nazivaju ‘zlatni rez‘. Zlatni rez takođe se može primeniti na oblik grudi, anatomiju struka i pozadine. Kada analiziramo njenu figuru pomoću ovih mera, ona ispunjava sve kriterijume", rekao je plastični kirurg Onur Gileard.

Bonus video:

 

@najzena.rs Kloi Kardašijan promenila lični opis! Da li je pogrešila? #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #kardashian ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading