Na Ceci Ražnatović sve marka do marke + stajling idealan za jesen: Evo kako je pevačica iskombinovala dve najpopularnije nijanse ove sezone

Nedeljko Tišanović Vesti 07.10.2024 20:47 0

Dopada li se vama ova kombinacija?

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove epizode šou programa "Zvezde Granda" i tom prilikom prošetala jesenji stajling koji je oduševio sve. 

Naime onda se odlučila da kombinuje dekoltirani zeleni džemper sa šljokicama brenda Ermanno Firenze čija cena na sajtu FarFetch sniženju iznosi oko 215 evra. Sastav ovog džempera je, kako je nazmačeno na sajtu kombinacija poliestera, vune i poliamida. 

Uz ovo je kombinovala kožne bež pantalone koje su pratile liniju njenih nogu, ali i koje su se zbog materijala i kroja pravine nabore koje su dale poseban detalj njenom izgledu. 

Odlučila se da obuje i upari Christian Louboutin cipele koje su specifično dizajnirane te sa strane imaju providni deo koji zapravo pravi specifičnu nijansu kada se obuju. 

Kao štlag na tortu bila je Luj Viton torbica sa prepoznatljivim logom čime je zaokružila celu odevnu kombinaciju. 

 

Kako se vama dopada Cecin stajling?

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Nikada nije bila ovako mršava! Kristina Agilera se prepolovila! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading