Je l' ovo Hari Poter ili dečko Kajli Džener? Glumac Timoti Šalame u bordo odelu koje se u polovnjaku može naći za 500 dinara

Nedeljko Tišanović Vesti 03.10.2024 11:23 0

Paparaci su ga uslikali na snimanju filma.

Profimedia

Profimedia

Gde sam? Kako sam ovde dospeo? I šta radim ovde? Pitanja su koja možda sam sebi postavlja slavni glumac. 

Pomalo zbunjen, Timoti Šalame, izgledao je kao da se izgubio tokom pauze u snimanju novog filma "Marty Supreme" na Tajms skveru u Njujorku. Čini se da sve vreme traži nešto po tlu jer se neprekidno okretao, a možda je samo vežbao za sledeću scenu.

 

Ono što je zanimljivo jeste da je on obučen u bordo odelo, koje je ukombinovano sa crnim cipelama i svetlo plavom košuljom i kravatom.

Međutim, kako govore modni znalci, koji vole da kupuju u sacond hand buticima, ovo njegovo odelo moguće je naći u dobro snabdevenim buticima i to na rasprodaji za samo 500 dinara. Iako to zvuči vrlo čudno, zaista je moguće. 

Kroj i stil ovog odela je vanvremenski, te se ovo odelo provlači kroz različite periode. Još dvadesetih godina prošlog veka bilo je vrlo popularno.

Zbog toga je ono moderno je i danas, ta tako ako ste zagovornici održive mode i brinete o planeti Zemlji, slobodno prošetajte do obližnjeg second handa i pazarite ovaj vanvremenski komad.

 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Sve što vam treba ove jeseni je kaput Ane Ivanović! Izdužuje figuru i sužava struk #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading