Zavodljivo se izvijala u halterima i čipki: Rijana pokazala da je živa vatra, a od prizora muškarci se preznojavaju

Tatjana Badarević Vesti 27.09.2024 17:48 0

Reč je o novoj kolekciji njenog poznatog brenda Savage x Fenty...

Rijana

Profimedia

 

Pevačica i preduzetnica Rijana predstavila je svoju novu liniju donjeg veša i obožavatelje počastila izazovnim fotografijama iz najnovije marketinške kampanje. Reč je o novoj kolekciji njenog poznatog brenda Savage x Fenty, a za ovu priliku lepa pevačica pozira u izazovnom žutom kompletu donjeg veša.

Na Instagram profilu brenda podelila je nekoliko vrelih fotografija na kojima pozira u push-up grudnjaku cvetnog čipkastog materijala i odgovarajućim donjim vešom s čarapama-halterima. Na rukama ima rukavice istog materijala koje joj sežu do iznad lakta, a svoju dugu plavu kosu je ostavila raspuštenom dok se zavodljivo izvijala na čipkastom stolnjaku pred fotoobjektivom.

 

 

U roku od samo sat vremena objava je dobila više od 1,6 miliona lajkova na Instagramu i 15.400 komentara.

"Moram ovo da kupim, moja omiljena boja", "Ovo je sve, boja je odlična", "Predivan komplet donjeg veša", "Ovo je apsolutno prekrasno", "Koja si ti bomba", glasili su samo neki od komentara.

 

 

Inače, ranije ovog meseca, muzička zvezda prisustvovala je Nedelji mode u Njujorku, a čini se da je tamo zasenila i bivšu prijateljicu Naomi Kembel. Pojavila se u pomalo prozirnoj beloj haljini i prošetala direktno pokraj Kembel koja je sedela na svom mestu na reviji.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading