Crna prozirna čipka istakla ono najskrivenije: Svi reflektori bili upereni u slavnu glumicu, a pogledajte i zašto

Tatjana Badarević Vesti 26.09.2024 09:36 0

Glumica je prisustvovala Nedelji mode, a pridružio joj se i otac, legendarni muzičar Leni Kravic

Zoi Kravic

Profimedia

 

Glumica Zoi Kravic prisustvovala je reviji brenda Saint Laurent u sklopu ovogodišnje Nedelje mode u Parizu. Pridružio joj se i njen otac, legendarni muzičar Leni Kravic, a oboje su privukli pažnju svojim modnim kombinacijama, kako piše Yahoo.

Zoi je na reviju stigla u provokativnoj crnoj haljini napravljenoj od čipkastog materijala. Ispod haljine je nosila samo donji veš, dok je ostale atribute ponosno pokazala. Uz haljinu je nosila crne štikle i jednostavan nakit, a kosu je pokupila u elegantnu punđu.

 

 

Leni je pred fotografima pozirao u elegantnoj crnoj kombinaciji. Košulju s velikom mašnom je upario s crnim, širokim pantalonma, a sve je upotpunio dugačkim crnim kaputom. Rok zvezda je nosila i svoje prepoznatljive sunčane naočare.

Zoi je inače nedavno režirala film "Blink Twice", koji je izašao pre nekoliko dana. U njemu ima glavnu ulogu, a glumi uz svog verenika Čeninga Tejtuma. Šta ju je inspirisalo da snimi film je otkrila u intervjuu za W magazin.

Zoi Kravic

Profimedia

 

 

"Tokom leta 2017. sam došla na mesto frustracije s društvom i dinamikom moći kulture. Došla sam kući jedan dan, nakon razgovora s prijateljem i zapisala sam originalan naslov filma, ‘P***y Island‘", rekla je tada. Dodala je i da se sve to događalo u vreme kad je Harvi Vajnstajn bio uhapšen, ali nije htela da spominje njegovo puno ime. To ju je inspirisalo da napiše kratku priču koja je kasnije postala scenario.

"To je nešto što je trebalo izaći. Htela sam da ovaj triler bude svetao i prekrasan, toliko prekrasan da je bio gotovo opresivan. Bila sam zainteresovana za svet koji je zavodljiv i vibrantan, a onda se pretvori u nešto zastrašujuće. Sunce, ako ste na njemu predugo, opeći će vas. Ako jedete previše, biće vam loše. Stvar za koju mislite da želite može biti stvar koja će vas uništiti", rekla je ona.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading