Ma kakav aceton: Fleke od laka za nokte najbolje čisti jedna obična namirnica, svi je imamo u kuhinji

Vesti 24.09.2024 16:20 0

Nema mesta za paniku jer će šećer brzo i efikasno uspeti da odstrani prosuti lak, a postupak nam je pokazala TikTok influenserka ,,jennylefamily"

lak za nokte

Shutterstock

Svi smo imali taj trenutak kada smo krenuli da lakiramo nokte kod kuće i u trenutku nepažnje prosuli pola bočice laka. Nakon što prežalite tu dragocenu tečnost, počnete da čupate kosu jer vidite haos koji je nastao na vašem stolu ili podu.

Ponekad ga možete jednostavno obrisati uz pomoć tupfera natopljenog acetonom, kada se lak prospe po površini koja nije preosetljiva. Međutim, problem nastaje kada se lak prospe po drvenom materijalu jer aceton može da ga ošteti.

lak

Shutterstock

 

Ovaj problem se lako rešava uz pomoć namirnice koju ima svaka kuća. Nastavite da čitate da biste otkrili jednostavn postupak.

Šećer dolazi u spas

Nema mesta za paniku jer će šećer brzo i efikasno uspeti da odstrani prosuti lak, a postupak nam je pokazala TikTok influenserka ,,jennylefamily".

Pogledajte tutorijal:

 

 

Sve što treba da uradite jeste da pospete šećer po laku za nokte.Pomerajte ga levo-desno i napred-nazad dok ne upije sav proizvod. Na kraju ga samo pokupite uz pomoć metle ili usisivača.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading