Savršene obrve po ugledu na Prijanku Čopru: Zvezda pokazala genijalnu metodu i oduševila fanove, potrebne samo 2 sitnice

Vesti 25.06.2024 18:48 0

Bilo da ste početnik ili profesionalac, metoda koju je svetu predstavila glumica Prijanka Čopra, će vas apsolutno oduševiti

Prijanka

Kaushal Punatar & Ajay Patil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lepe obrve su uvek u trendu. Neke dame vole malo tanje, neke malo zadebljanije, neke ih same uređuju, a neke prepuštaju stvar ekspertima. 

Međutim, sve dame se osećaju lepo kada su im obrve sređene. Obrve uokviruju lice i čine da naša šminka izgleda skladno, zbog toga je važno naučiti kako da ih pravilno iscrtamo.

Obrve

Shutterstock

 

Bilo da ste početnik ili profesionalac, metoda koju je svetu predstavila glumica Prijanka Čopra, će vas apsolutno oduševiti.

Potrebne su vam samo dve sitnice i malo strpljenja.

Obrve za desetku

,,Izgleda tako očigledno, ali se nikada ne bih setila", rekla je jedna žena u komentarima ispod videa u kome je influenserka Britni pokazala Prijankinu metodu.

Tutorijal možete pogledati ispod:

 

 

Kao što ste mogli da vidite, postupak je vrlo jednostavan. Sve što treba da uradite jeste da istovremeno začešljavate obrvu na gore dok olovkom za obrve isrcrtavate željenji oblik, tj. popunjavate prazna mesta i činite da obrva izgleda bujnije.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading