Riz Viterspun očarala lepotom na dodeli Emija: Njena crna haljina do poda je primer klasične elegancije, a ovi detalji su bili pun pogodak

Vesti 17.09.2024 15:23 0

Glumica je zajedno sa Dženifer bila nominovana za izuzetnu glavnu glumicu u dramskoj seriji za njihov rad na ,,Jutarnjem šou"

Riz

Unique NICOLE / AFP / Profimedia

Riz Viterspun je bila okružena svojim drugaricama na dodeli Emi nagrada 2024. godine!

Glumica (48) je u ponedeljak, 16. septembra, na Instagramu podelila slike sa druženja sa koleginicom ,,Jutarnjeg šoua" Dženifer Aniston (55) i direktorkom i izvršnom producentkinjom Mimi Leder (72) .

Na prvoj slici su njih tri pozirale tokom večere. Na sledećoj slici se Riz družila sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i partnerkom iz ,,Nevinih laži" Lorom Dern (57) kada su napravile selfi ispred ogledala. Dženifer Aniston je takođe pozirala sa Lorom na ceremoniji koja je održana u teatru Peacock u Los Anđelesu.

Riz je podelila još jedan selfi na kome su se našle ona i Lora dok su se vozile u kolima, i podelila video snimak na kojem šetaju hodnikom i još jednu sliku na kojoj su fanovi imali priliku da vide njenu zadivljujuću crnu haljinu modne kuće Dior, koja je imala nežne cvetne detalje na i donji deo od tila.

 

 

Glumica, koja je zajedno sa Dženifer bila nominovana  za izuzetnu glavnu glumicu u dramskoj seriji za njihov rad na ,,Jutarnjem šou", imala je elegantnu frizuru, a na licu je imala ,,smokey eye" senku za oči i zlatnu torbu, prenosi People.

„Devojačko veče na Emijima“, napisala je Viterspunova ispod objave.

 

 

Prethodno je podelila nekoliko slika svog glamuroznog izgleda na Instagramu, napisavši u opisu„Emi noć!! Tako sam uzbuđena što slavim 3. sezonu @themorningshow i sve neverovatne ljude koji su ga stvorili.“

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Poznata glumica priznala: Bila sam žrtva porodičnog nasilja #najžena #žena #fypシ゚ #fypシ゚viral #fyp #foryou #fy #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading