Ivanka Tramp prati trendove: Nijansa njenog autfita je pun pogodak za jesen, vole je i Anđelina i Džej Lo

Vesti 14.09.2024 17:59 0

Bivša prva ćerka je oblikovala kosu u opušene talase, a na usnama je imala nežan roze karmin

Ivanka Tramp

Profimedia

Leto se bliži kraju, a hladnije temperature su pred vratima, zbog čega neke od naših omiljenih poznatih ličnosti menjaju svoju garderobu i prilagođavaju se novim sutfitima i novoj paleti boja. 

Kada su u pitanju jesenji modni trendovi, ne postoji ništa bolje od zemljanih tonova, koje obožavaju Anđelina Džoli, Dženifer Lopez i Ivanka Tramp.

Pogledajte njihove šik autfite ako vam treba inspiracija za predstojeću sezonu!

Anđelina Džoli je poznata po svom neverovatnom talentu i sofisticiranoj eleganciji. Holivudska zvezda je prisustvovala Venecijanskom filmskom festivalu i prikazala nekoliko modnih trenutaka, uključujući zadivljujuću elegantnu haljinu.

Potpuno smeđi autfit je uparila sa odgovarajućim štiklama i minimalističkim nakitom.

Dženifer Lopez je izgledala opušteno u neutralnim zemljanim tonovima. Glumica i pevačica je pozirala i razgovarala sa svojim fanovima tokom posete Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Dženifer

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Zvezda je primećena ispred svog hotela u zelenom džemperu sa V-izrezom uparenim sa plisiranom suknjom sa visokim prorezom. Džej Lo je upotpunila izgled originalnim nakitom, uključujući zlatne narukvice i minđuše.

Ivanka Tramp nosila je jednostavan, ali sofisticiran autfit sa zelenom mini košuljom i crnim kožnim kaišem. Izgled je upotpunila srebrna tašna i zadivljujući dijamantski prsten..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Bivša prva ćerka je oblikovala kosu u opušene talase, a na usnama je imala nežan roze karmin, prenosi Hola! .

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading