"Ovo nije za crveni tepih": Fanovi se obrušili na Pamelu Anderson, a jedno joj opasno zameraju

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 08:42 0

Glumica je ranije otkrila zašto više ne želi da se šminka za crveni tepih. Odluku je donela nakon što je preminula njena šminkerka.

Pamela Anderson

Profimedia

 

Glumica Pamela Anderson prisustvovala je premijeri filma "The Last Showgirl" na filmskom festivalu u Torontu, kako piše The Guardian. Svojim izdanjem je privukla svu pažnju, najviše zbog toga što je na sebi imala minimalno šminke.

Na crveni tepih je stigla u elegantnom crnom odelu koje je iskombinovala sa crnim štiklama i kožnim rukavicama. Nosila je i jednostavan nakit.

Pamela Anderson

Profimedia

 

 

Iako se brojnima svidela njena modna kombinacija, neki su pak rekli da je njeno izdanje bilo neprimereno za crveni tepih. "Izgleda neuredno i zapušteno", "Šta se njoj dogodilo?", "Ovo nije za crveni tepih", pisali su.

Anderson je ranije rekla kako je odlučila da se više neće šminkati za crveni tepih. "90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim da radim stvari koje su drugačije. Ovo je novo poglavlje mog života. Za prirodnu lepotu takođe je potrebno dva sata pred ogledalom. Smešno je jer, znate, sad sam skoro uvek u vrtu. Uvek imam prljavštinu ispod noktiju. Lepo je nositi dijamante samo da to malo ulepšam", rekla je za Entertainment Tonight.

Pamela Anderson

Profimedia

 

 

Pamela je rekla i kako je prestala da se šminka nakon što je preminula njena šminkerka Aleksis Vogel, koja se borila s rakom dojke.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading