Gvinet Paltrou je kraljica ulične mode: Kombinacija kargo pantalona i kratkog kaputa je fantazija, a tek kada vidite njene patike!

Vesti 13.09.2024 13:23 0

Njen kaput je bio kratak, dok su te tamnoplave pantalone imale gotovo satenski izgled koji je bio savršeno elegantan

Gvinet

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada je Gvinet Paltrou primećena tokom Nedelje mode u Njujorku, mnogi nisu mogli da veruju koliko je jednostavno bila obučena, i koliko joj taj autfit dobro stoji.

Okružena modnim rizicima i autfitima koji se nose van piste, bilo je lako ceniti njen normalan, ali elegantan izgled.

Paltrou se držala osnovnih svari, nosila je belu majicu, trenč kaput, kargo pantalone i patike. Detalji su bili ti koji su ovu jednostavnu odeću učinili modernom.

Njen kaput je bio kratak, dok su te tamnoplave pantalone imale gotovo satenski izgled koji je bio savršeno elegantan. Čak su i njene bele patike, koje su imale malu platformu, bile najuzvišenija verzija svakodnevn obuće, prenosi InStyle.

Opuštene kargo pantalone i bele patike su ono za čim mnogi posežu kada žele da se osećaju udobno, ali Gvinet nas je sad inspirisala da ih podignemo na viši nivo. Zašto se ne bismo osećali i izgledali dobro?

Podsećamo, Gvinet je prošlog meseca uživala u Hamptonsu sa svojim mužem Bredom Falčakom. 

Glumica je zapažena kako šeta po Hamptonsu u laganom šortsu u zadivljujućoj zelenoj nijansi. Nije nas samo privukla boja, već i elastična traka oko struka zbog koje je šorts udobniji nego teksas šorts. Gvinet je kompletirala izgled sa belom majicom, belim patikama i naočarama za sunce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paltrowqueen

 

Ovaj tip šortsa nije samo udobniji jer nema rajfešlus, već je praktičniji s obzirom da se može kombinovati sa raznim odevnim komadima.

Možete obući majicu i obuti patike kao Gvinet ili se odučiti za elegantniju varijantu i obući bluzu i kompletirati autfit štiklama.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ove farmerke žene mesecima čekaju! 👖 Konačno su stigle u Srbiju! #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading