Pantalone Hajdi Klum su čista desetka: Savršen spoj elegancije i udobnosti, lako se kombinuju uz sve jesenje kombinacije

Vesti 12.09.2024 22:03 0

Ovaj tip pantalona se jako lako stilizuje i savršene su za jesen...

Hajdi

zz/GOTPAP / StarMax / Profimedia

Niste sigurni da li biste radije nosili trenerku ili pantalone? Hajdi Klum nam je upravo pokazala da postoji izrazito moderan način da ih kombinujemo.

Manekenka se na nedavnom snimanju pojavila u širokim pantalonama koje su na prvi pogled izgledale kao trenerka. Potom smo pogledali još jednom jer smo shvatili da su to zapravo pantalone koje izgledaju kao trenerka. Fantastično.

Pantalone imaju široku siluetu, i detalje na kukovima sa naborima i porubima sa elastičnim manžetnama. Klum je udobne pantalone ukomponovala sa svetloplavom teksas košuljom, ispod kog je nosila čipkasti grudnjak, i torbicom i visokim potpeticama u prikladnim nijansama plave.

Izgled je upotpunila smelim naočarima za sunce i nakitom.

Njene pantalone su slične onima koje su slavne ličnosti nosile poslednjih meseci. Kejti Holms i Kejt Hadson su se viđene u trenerkama, dok su Gvinet Paltrou, Dajana Kiton i Sara Džesika Parker primećene u različitim verzijama plisiranih pantalona.

Klum odavno obožava da nosi sportski stil, o čemu svedoče njena jarko narandžasta jakna i lagane pantalone. 

Ovaj tip pantalona se jako lako stilizuje i savršene su za jesen. Možete da ih nosite uz ležerne košulje i smele ukrase kao što je Klum, laganu bluzu i ravne cipele, ili duksericu i patike dok putujete, savetuje People.

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading