Brutalna rutina treninga je odradila svoje: Sada je jasno kao dan kako Dženifer Aniston izgleda tako mladoliko

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 08:30 0

Dženifer Aniston pokazala je svoje veštine vežbanja u pričama na Instagramu, a sad je jasno i kako je moguće da ima tako neverovatnu liniju u 56. godini.

dženifer aniston

Shutterstock

 

Holivudska glumica Dženifer Aniston pružila je obožavateljima uvid u svoju rutinu fitnesa podelivši video iz teretane.

55-godišnja zvezda "Prijatelja" pohvalila se zavidnom linijom u sportskom grudnjaku i pripijenim helankama.

Obožavatelji su odmah uočili njene definisane trbušnjake dok je prolazila kroz trening sa svojim trenerom, a u jednom su trenutku su se nakratko pojavili njeni preslatki psi, a Dženifer ih je odmilja nazvala svojom emocionalnom podrškom.

Dženifer Aniston

Printscreen/Instagram

 

 

Inače, poznato je da Dženifer osim telom pažnju privlači i svojim izgledom lica. Mnogi se pitaju kako takav izgled postiže sa 55 godina, no imamo odgovor i na to.

Paparaci su je krajem marta uhvatili dok je sa Sandrom Bulok izlazila iz ordinacije dr. Neila A. Gordona, koji vodi plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju lica, a specijalnosti su mu podmlađivanje lica i rinoplastika te u ponudi ima i injekcije botoksa. To je podstaklo šuškanja da Aniston svoj i inače neverovatno mladoliki izgled ipak duguje redovnim zahvatima, iako ih je uvek poricala.

Dženifer je nedavno snimljena i ispred poznate ordinacije plastične hirurgije "The Retreat At Split Rock" u Konektikatu, koja je specijalizovana za stručno podizanje lica, čija se cena kreće od oko 50 do 100 hiljada dolara po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, koje košta otprilike 30 hiljada dolara.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading