Margo Robi pokazala trudnički stomak: Utegla se u elegantnu haljinu i popela na štikle, ali svima je pažnju privuklo njeno lice!

Vesti 11.09.2024 17:57 0

Njena prepoznatljiva plava kosa je blistala na crvenom tepihu...

Margo

Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Niko nije sumnjao da će trudnički stil Margo Robi biti besprekoran, s obzirom znajući da ima sposobnost da svaku press konferenciju pretvori u svoju ličnu modnu pistu. Međutim, glumica i producentkinja je potvrdila pretpostavke javnosti tokom nedavne pojave na crvenom tepihu.

Robi se u ponedeljak pridružila glumačkoj ekipi nadolazećeg filma ,,My Old Ass", čiji su producenti Margo i ,,LuckyChap Entertainment", producentska kuća njenog supruga Toma Akerlija, uoči projekcije filma.

Glumica je nosila usku haljinu u nijansi uglja sa neravnim delovima sa asimetričnim dekolteom otvorenih ramena, porubom do gležnja i suptilnim prorezom na nogama. Zvezda je stilizovala jednostavan izgled sa crnim sandalama na bretele, debelom zlatnom narukvicom i odgovarajućim minđušama.

Njena prepoznatljiva plava kosa je blistala na crvenom tepihu. Na licu je imala nežnu šminku koja se sastojala od sjajnog tena i karmina u roze nijansi.

 

 

Robijeva je ranije ove godine pokazala svoj trudnički stomak u delimično raskopčanoj košulji, a People je kasnije potvrdio srećnu vest, a izvor je rekao da su ona i Akerli „već neko vreme želeli da osnuju porodicu “. 

„Porodica im mnogo znači i oni su u ranoj fazi njihove veze znali da žele da budu roditelji“, dodao je izvor.

Margo je u julu prisustvovala Vimbldonu sa suprugom. Za tu priliku je nosila crno-belu mini haljini na tufnice. U jednom trenutku, glumica je pokazala svoj trudnički stomak.

Par se upoznao na setu ,, Suite Française" 2013. godine, kada je Margo igrala ulogu Selin Džozef, a Akerli je bio pomoćnik režisera. Oni su se venčali u decembru 2016. godine. Oni su osnovali svoju produkcijsku kompaniju 2014. godine zajedno sa Džozi Meknamarom i Sofijom Ker. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading