Žene obožavaju haljine na tufnice: Trudna Margo Robi plenila poglede u ženstvenom autfitu, a pogledajte samo njenog muža!

Vesti 13.07.2024 17:28 0

Par je primećen kako se ljubi dok gleda prvo polufinale dana između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva

Margo

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Margo Robi i njen suprug Tom Akerli su imali sastanak na Vimbldonu!

Par, koji čeka svoju prvu bebu, je bio nasmejan i držao se za ruke dok je prisustvovao 12. danu londonskog teniskog turnira u ,,All England Club"-u 12. jula.

Robi (34), koja se prvi put pojavila u javnosti otkako je svet saznao da je trudna, dokazala je da zna kako da obuče i u drugom stanj. Izgledala je elegantno u crno-beloj haljini na tačkice.

Haljina je imala rukav nalik na šal i asimetrični donji deo. Uz autfit je uklopila crno-belu torbu i obula crne cipele sa visokim potpeticama i otvorom na prstima, ističe People.

Robi je upotpunila izgled sa parom pravougaonih naočara za sunce, a  njena plava kosa je bila blago uvijena.

Budući otac Tom Akerli (34), je obukao pantalone boje lososa i majicu u krem nijansi. Izgled je kompletirao belim patikama i naočarima za sunce, a preko ruke je prebacio tanku jaknu u neutralnoj nijansi.

Par je kasnije primećen kako se ljubi dok gleda prvo polufinale dana između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva.

Podsećamo, prošle sedmice je kao eksplozija odjeknula je vest da je glumica trudna. Više izvora je za People potvrdilo da je Margo Robi trudna i da sa suprugom čeka prvu bebu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading