Grudi prekrila sitnim tračicama, pa pokazala isklesane trbušnjake: Zvezda "Tračare" zapanjila na crvenom tepihu

Tatjana Badarević Vesti 11.09.2024 12:56 0

Tejlor se proslavila u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić", a danas je pevačica u jednom rok bendu.

Tejlor Momsen

Printscreen/Instagram

 

Muzičarka Tejlor Momsen, poznata i po svojoj ulozi Dženi Hampfri u "Tračari", privukla je pažnju provokativnom kombinacijom na Nedelji mode u Njujorku.

Momsen je na događaj stigla u autfitu u vojničkom stilu. Nosila je široke pantalone neobičnog materijala, koje je uparila s jaknom istog materijala. Ispod jakne muzičarka nije nosila ništa osim nalepnica na grudima. Tejlor je tako naglasila svoje isklesane trbušnjake, a nije je bilo strah ni da "pokaže previše".

Svoj autfit je uparila s crnim čizmama i jednostavnim nakitom, a kosu je nosila spuštenu.

 

 

Tejlor je na Instagramu objavila fotografije s događaja, a hiiljade oduševljenih obožavatelja pohvalilo je njenu kombinaciju, koju bi se malo ko usudio da obuče. "Tejlor, rasturila si ovim autfitom. Predivna si", "Najlepša žena ikad", "Ajme, kakvi trbušnjaci", "Pošalji mi svoj plan treninga", pisali su joj obožavatelji.

Osim u "Tračari", Tejlor je glumila i u kultnom filmu "Kako je Grinč ukrao Božić", a tada je imala samo šest godina. Od 2007. do 2012. je bila deo glumačke ekipe popularne serije, a onda je odlučila da se fokusira na muziku. Tejlor je 2009. postala frontmen benda "The Pretty Reckless" u kojem je i danas.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading