"Da sam ja mlada, odmah bi letela sa mog venčanja!": Pokazala toaletu za svadbu, pa izazvala opšti haos na mrežama

Tatjana Badarević Vesti 11.09.2024 09:01 0

Australijska influenserka Talija Skaines izazvala je raspravu na internetu odabirom haljine.

Talija Skaines

Printscreen/Instagram

 

Australijska influenserka Talija Skaines (29), koja na društvenim mrežama ima preko 800.000 pratilaca, izazvala je rasprave zbog izbora haljine za venčanje kojem je prisustvovala. Skaines je nedavno podelila nekoliko svojih fotografija na kojima nosi krem haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom, što je podelilo mišljenja njenih pratioca. Uz slike, influenserka je napisala: "Prekrasan dan posvećen slavlju ljubavi."

Mnogi od njenih obožavatelja pohvalili su izgled u komentarima, izražavajući divljenje komentarima poput "Prekrasno" i "Zapanjujuće." No, ubrzo je njezin modni izbor postao predmet rasprave na društvenim mrežama kada se postavilo pitanje o tome da li je takva haljina primerena za tuđe venčanje.

 

 

Reakcije na haljinu bile su podeljene. Dok su neki isticali da savremena moda dopušta odvažnije odabire, posebno ako mlada nema ništa protiv, drugi su smatrali da je Skaines preterala i da njen izgled nije primeren za ovakvu priliku.

Jedna korisnica je napisala kako bi "uljudno zamolila" osobu da se presvuče, dok su drugi tvrdili da je osnovno pravilo venčanja da niko ne sme da zaseni mladu. Neki su otišli korak dalje, opisujući haljinu kao "neukusnu" i sugerišući da Skaines možda traži pažnju.

"Ozbiljno? Čak i ako ne postoji kodeks oblačenja, jeste li zaboravili da ovaj dan nije posvećen vama? Nosili ste gotovo identičnu haljinu kao mlada… imajte samo mrvicu pristojnosti", napisao je jedan, a drugi sarkastično dodao: "I odjednom se pojavila nova kandidatkinja za Narcisa godine."

"Otkud potreba pojavljivati se na prijateljičinom venčanju u ovome?? Očito si jako nesigurna", napisala je iduća korisnica, a sledeća se nadovezala: "Ovo nije prikladno za nošenje na venčanju. Nemate poštovanja."

Bonus video:

 

@najzena.rs Najtraženije cipele nose Mirka Vasiljević i Milica Pavlović #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #fy #foryou #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading