Ostavila sam supruga samo 12 sati nakon venčanja: Njegova familija je toliko bila nesnosna, da sam morala da pobegnem

Tatjana Badarević Vesti 16.08.2024 19:36 0

Ova žena je svoju priču podelila na Redditu i tražila korisnike da joj pomognu kako rešiti situaciju sa porodicom svog supruga

mlada

Shutterstock

 

Žena je objasnila kako je bila s partnerom skoro osam godina, a onda ju je zaprosio - i ona je pristala, prenosi Mirror. Ali njihova veza je počela da propada tokom planiranja venčanja jer su se njegovi roditelji previše mešali i počeli da donose odluke o njihovom velikom danu. Na Redditu je napisala: "Dolazim iz drugačijeg okruženja i izdržala sam vezu na daljinu pre nego što sam se preselila u njegovu zemlju. Način na koji smo odgojeni i porodična dinamika su nam potpuno suprotni, s tim da je on vrlo blizak sa svojom porodicom, što je za mene bio izazov uprkos tome što sam s vremenom izgradila vezu s njima. Imali smo borbe, posebno s postavljanjem granica, ali stvari su se poboljšale."

Međutim, mladenci su se žestoko posvađali na svoju svadbenu noć, što je dovelo do toga da ga je ona napustila. Rekla je: "Problemi su počeli kad smo se verili, što je dovelo do nesuglasica oko planova za venčanje. Želela sam malo, intimno venčanje na nekoj udaljenoj lokaciji, ali njegova porodica je potpuno odbacila tu ideju, što je dovelo do venčanja bliže njegovom gradu. Uprkos mojim naporima da uključim svoju kulturu i identitet, jednogodišnje planiranje venčanja bilo je stresno, dodatno otežano ličnim izazovima i promenama u zadnji čas koje je napravila njegova porodica zanemarujući moje želje.”

mlada

Shutterstock

 

 

"Na dan venčanja, slede promene od strane njegove porodice - hrpa malih stvari poput promene cveća koje sam mesecima tražila, moji ručno izrađeni ukrasi su bačeni na stranu i sklonjeni, drugačije šeme boja i nedostatak podrške mog partnera doveli su do sloma. Svadbena noć završila se tako da što sam se osećala zapostavljenom i odlučila sam da provedem vreme daleko od svog novog supruga. Više nisam mogla da izdržim. Trebalo mi je više vremena i prostora i ostala sam kod prijatelja sledećih dana."

Sada njegova porodica želi da razgovara s njima. "Nakon što sam otišla nakon venčanja i nisam razgovarala s porodicom svog supruga mesecima, moj partner i ja radili smo na našim problemima kroz savetovanje. Nakon povratka, njegova porodica želi da razgovara o mom ponašanju i nedostatku zahvalnosti", rekla je.

mlada

Shutterstock

 

 

"Rastrgana sam između izvinjenja zbog toga što sam ostavila njega i njegovu porodicu da se sami bave posledicama venčanja i želje da se osvrnem na to što sam bila zapostavljena bez izazivanja odbrambenih reakcija. Potražila sam savetovanje i rečeno mi je da se prvo izvinim. Međutim, mislim da je to neiskreno. Želim da preuzmem odgovornost za svoje postupke i popravim stvari jer je to izuzetno važno mom mužu, ali ne znam kako konstruktivno reći da se ne mogu vratiti na to da sam stalno zapostavljena."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading