Nije mogla da veruje svojim očima: Njeno dete je zavuklo ruku ispod tepiha, a ono što je pronašlo je iznenadilo preko milion gledalaca!

Vesti 07.08.2024 19:58 0

Gledaoci su bili šokirani i radoznali da saznaju šta se nalazi na njemu

žena

Printscreen/TikTok/domeafavorstl

Deca su prirodno radoznala bića koja vole da istražuju. Ne postoji ugao kuće u koji se neće uvući kako bi videli šta se zapravo tamo nalazi. Nikada nećete uspeti od njih da sakrijete ništa, ma koliko se trudili jer su oni rođeni detektivi.

Zato ne iznenađuje činjenica da je 9-godišnje dete pronašlo nešto neobično u delu svog doma na koji mnogi ne obraćaju pažnju. 

Njegova mama je odmah pojurila na TikTok kako bi podnela ceo izveštaj čime je zaintrigirala mnoge gledaoce na ovoj mreži.

Mali detektiv

,,Čekajte da vidite šta je moj 9-godišnjak našao ispod tepiha," započela je influenserka čiji TikTok profil nosi naziv ,,domeafavorstl".

Ona je objasnila da je njen sin jako radoznao, te da je primetio da postoje rupe između tepiha i stepenica kroz koje može da se provuče ruka. Odmah je zapazio da jedna od rupa nije prazna već da se u njoj nalazi stari telefon.

 

@domeafavorstl What a blast from the past. This had to belong to the previous owners of our home we have lived here ten years. #hiddengems #lgphone #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

 

Mobilni telefon brenda ,,LG" pripada vlasnicima kuće koji su u njoj živeli pre 10 godina, objasnila je žena.

Gledaoci su bili šokirani i radoznali da saznaju šta se nalazi na njemu. Odmah su je pogurali da potraži punjač i pokuša da ponovo osposobi uređaj. 

Ostavili su i mnoge druge komentare poput: ,,On je definitivno iz 2000-ih" ; ,,Dečak je sunašce" ; ,,Imala sam taj telefon u srednjoj školi"...

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading