"Ako želiš da ti rodim dete, ispuni mi ove hirove": Žena arapskog milionera dala mužu spisak suludih zahteva

Tatjana Badarević Vesti 27.07.2024 16:01 0

Arapski milioner mora da ispuni ove ženine uslove ukoliko želi dete.

Soudi

Printscreen/Instagram

 

Influenserka Soudi Al Nadak (27) iz Velike Britanije u vezi je već 7 godina s arapskim biznismenom i milionerom Džamalom Al Nadakom (33). Upoznali su se na fakultetu i kliknuli, a kako je vreme odmicalo, njihova romansa je bila sve ozbiljnija. Venčali su se 2021. i sada žive u Dubaiju. Soudi svi u kući tretiraju kao princezu, a na društvenim mrežama joj zameraju to što nema pametnijeg posla nego svaki dan smišlja kako da potroši suprugov novac.

Kad je loše raspoložena, zna se, skupoceni poklon će joj popraviti dan, a suprug Džamal kupiće sve što je potrebno za svoju suprugu. Cilj mu je da je razmazi je u potpunosti, na čemu joj zavide mnogi. 

"Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Džamal je rekao da će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon", govorila je svojevremeno u jednom od njenih videa na TikToku i dodala:

 

@soudiofarabia If money cant buy happiness, what about love? ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Habibi (speed up) - Lanceas & RaiderXD

 

"On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli."

Odveo ju je na večeru i sve platio, a Džamal joj je poklonio i minđuše koje je sam dizajnirao samo za nju. I dok većina samo gleda njene videe i žele da budu na njenom mestu, deo je opleo po njoj zbog popisa zahteva koje Džamal mora ispuniti da bi mu ona rodila decu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

 

Ako želi prinovu, mora da joj plati 240.000 funti za svako dete koje rodi. Osim toga, ispred vrata je treba dočekati i Birkin torbica - plava ako rodi dečaka, a ružičasta ako bude devojčica. Očekuje i automobil, a treba zaposliti i dodatno osoblje kako bi joj pomogli oko dece i kuhinje. 

"Nisam došla u Dubai da patim. To je najmanje što može učiniti za mene s obzirom na to da će moje telo patiti zbog trudnoće. Obavestila sam ga o svemu tome i pre braka i on je pristao", rekla je. U prvim danima kada rodi, prema tradiciji porodice njenog supruga, dete će doći da vide njegovi bližnji. Kroz dom će im proći više stotina gostiju pa se na listi našao i lični frizer i šminker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

 

"Rekla sam mu da želim svoj tim za šminkanje i frizuru, tako da budem osigurana da izgledam najbolje kad budu dolazili gosti. Džamal će, naravno, platiti moju potpunu transoformaciju", pojasnila je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading