Nastradala zbog lepe fotografije: Devojka (27) poginula kada je pala s vodopada u provaliju, jer je htela da se slika!

Vesti 23.07.2024 17:10 0

Poznata influenserka je pala sa vodopada pošto je pokušavala da napravi što bolju fotografiju.

devojka

Printscreen/Instagram

Influenserka koja na društvenim mrežama objavljuje fotografije s putovanja, poginula je nakon pada s 90 metara visokog vodopada, a sve zbog savršene fotografije. Ona je bila živa kada su je izvukli iz provalije posle šest sati potrage.

Spasioci je tražili 6 sati

Anvi Kamdar iz Mumbaja je imala 27 godina i tragično je izgubila život pošto je pala niz klisuru visoku 90 metara dok je snimala okruženje jednog vodopada u Indiji. Influenserka je tu bila sa prijateljima, piše „Dejli mejl“. Oni su odmah zvali hitnu pomoć i spasilačku službu.

devojka

Printscreen/Instagram

 

Jedan spasilac je rekao: „Čim smo stigli, shvatili smo da je devojka pala s gotovo 100 metara. Čak i kad smo došli do nje, bilo je teško podići je, jer je bila povređena i padala je jaka kiša. Ona je pala na kamenje, jedva smo je našli.“ 

 

 

Kamdar je bila živa i reagovala je kad su je konačno izvukli iz provalije nakon šest sati potrage. Prevezena je u bolnicu, ali je podlegla povredama ubrzo nakon prijema. 

 

 

Htela da slika vodopad kad je najlepši

Njen putopisni sadržaj na Instagramu koji je pratilo oko 300 hiljada ljudi, prikazuje putovanja u Tursku, Azerbejdžan, na Maldive i druge zemlje. Ona i njeni prijatelji posetili su vodopad u Indiji, kako bi uhvatili njegov puni sjaj tokom sezone monsuna. Nažalost, njena želja da napravi što lepšu fotografiju, završila se tragično.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading