Preselo joj letovanje: Slikala se na jednoj od najlepših plaža Italije, a sad mora da plati debelu kaznu!

Vesti 17.06.2024 17:46 0

Devojka je zbog fotografije koju je napravila na na jednoj od najlepših plaža sveta dobila ogromnu kaznu

žena

Shutterstock

Devojka je bila na letovanju u Italiji i slikala se kao što to danas svi radimo. Ali kada je fotografiju objavila na Instagramu, stigla joj je kazna!

Brzo su je pronašli

Rodžerija iz Dubaija je kažnjena 1.600 evra zbog ulaska na zaštićenu Ružičastu plažu (Spiagga Rosa) na Sardiniji. Ona se na plaži snimala i fotografisala i sve to, naravno, objavila na društvenim mrežama. Ignorisala je sva upozorenja o zabrani, pa se snimala kako hoda po pesku roze boje.

Ljudi sa Sardinije su videli njene objave i prijavili je. Službenici su devojku brzo identifikovali i uručili joj čak dve kazne! Jednu od 300 evra zbog kršenja zabrane i drugu od 1.300 evra zbog dolaska na ostrvo čamcem bez odobrenja. Devojka je posle toga zaključala svoje profile na društvenim mrežama.

 

 

Kazna do 3.500 evra

Ružičasta plaža (Spiagga Rosa) se smatra jednom od najlepših destinacija na svetu, a naziv je dobila po pesku koji je roze boje. Mnogi posetioci su taj pesak nosili sa sobom i ugrožavali plažu pa je ovo područje od 1998. godine postalo deo zaštićenog rezervata. Plaža se nalazi u okviru Nacionalnog parka Arhipelaga La Madalena, a može da se vidi tokom izleta brodom. Za one koji se odluče da krše pravila, poput ove devojke, kazne su od 300 do 3.500 evra, u zavisnosti od težine i broja prekršaja.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading