Kako je mogao to da joj uradi?! Trudnica uhvatila muža s ljubavnicom na gomili, njihova reakcija zapanjila ljude!

Vesti 17.07.2024 15:45 0

Žena koja je u drugom stanju razotkrila je aferu svog muža tako što ga je zatekla na plaži s ljubavnicom.

prevara

Printscreen/TikTok

Poslednjih dana je hit na društvenim mrežama video žene koja je uhvatila muža u prevari. Trudnica je u devetom mesecu, a sve je snimila i objavila na svom TikTok profilu. Njen video je brzinom svetlosti podeljen na društvenim mrežama.

Nisu se mnogo potresli

Trudnica je otišla na plažu i tamo videla muž i ljubavnicu koji su ležali na peškirima. Odmah je započela raspravu, ali muž i ljubavnica su bili potpuno opušteni, a ljubavnica se na kraju čak i smejala. Nije ni ustala sa peškira.

Ja sam njegova supruga koja je trudna devet meseci. Ko si ti, dođavola?“, upitala je žena. Ni muž ni ljubavnica nisu ništa odgovorili. „Trudna sam devet meseci. Termin mi je za dve nedelje“, uporno je ponavljala prevarena žena.

U tom trenutku, ljubavnica se osmehnula, ali je i dalje ležala na peškiru. „Ko si ti, dođavola“, ponovo je pita trudnica, a na to se ljubavnica smeje. Nekoliko trenutaka kasnije muž konačno prekida tišinu i uzima svoj peškir, dok govori: "Razveli smo se."

„Nismo razvedeni!“, vrišti žena. „O čemu pričaš? Bio si danas kod mene,“ trudnica nastavlja da viče i ponovo se okreće ka ljubavnici. „Šta si radila s njim? Šta si radila s njim?“, pita je.

Da li je žena preterala?

Cela situacija je snimljena i objavljena u tri videa na TikToku, a u poslednjem je trudnica istakla da druga žena možda nije nimalo kriva i moli je za više informacija o tajnoj vezi sa njenim mužem. Žena svakako nije imala mira zbog onoga što je uradila suprugu, pa je svojim pratiocima objasnila šta se dalje dešavalo.

 

 

„Moj bivši mi preti i pokušava da mi skine video snimke, tvrdeći da sam ja dala njegovo ime, adresu i broj telefona. To je sve laž. Neće meni niko da preti i da me zastrašuje više. Neću da ćutim“, napisala je ogorčena žena na TikTok videu i dodala: „Mali podsetnik: planiram da ispričam sve, ali čekam da prvo razgovaram sa svojim advokatom, da bih bila sigurna da ne radim ništa što bi potencijalno moglo da našteti mom slučaju. On ne odgovara na imejlove i pozive vikendom. Molim vas, ostavite pitanja koja imate i ja ću se potruditi da odgovorim na njih“, napisala je prevarena žena u poslednjem videu koji je objavila na TikToku. Ipak, pitanje je da li je pogrešila što se tako ponašala na plaži jer je posle napisala da je reč o njenom bivšem mužu. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading