Svekrva na morbidan način saopštila snajkinu trudnoću: Toliko je jezivo, da su je svi "razapeli" na mrežama

Tatjana Badarević Vesti 12.07.2024 20:29 0

Na koji način i kada ćete saopštiti vašu trudnoću je isključivo vaša odluka, no neki članovi porodice i nisu baš radi to da ispoštuju.

trudnica

Shutterstock

 

Objaviti da ćete dobiti dete je velika. Neki roditelji će svojim najbližima saopštiti čim i sami saznaju srećnu vijest, dok drugi odluče pričekati kasniju trudnoću, ili možda kad se beba rodi. Ne postoji ispravan ili pogrešan način za to, a to je odluka koju trebaju doneti budući roditelji. Međutim, jedna mama je ostala užasnuta nakon što je mama njenog supruga odlučila da objavi trudnoću umesto nje - u smrtovnici pokojne bake njenog supruga, piše Mirror. 

trudnica

Shutterstock

 

 

Žena je rekla da je trenutno trudna 24 nedelje sa svojim drugim detetom, a iako su ona i njen suprug rekli svojoj užoj porodici, htjeli su da zadrže to u tajnosti od svih ostalih dok se njihova devojčica ne rodi. 

Međutim, dok se 16 sati vozila kako bi prisustvovala sahrani svoje bake, žena je došla do šokantnog otkrića - majka njenog supruga objavila je majčinu smrtovnicu na Fejsbuku i uvrstila ime nerođene kćeri para među ženine ožalošćene rođake. "Slučajno sam ušla na Facebook i videla smrtovnicu njegove bake i kliknula na nju. Naravno, moj suprug, ja i naš sin navedeni su kao njeni još ožalošćeni rođaci, i na moje iznenađenje, moja svekrva (koja je napisala smrtovnicu) takođe je uključila našu ćerku napisavši "uskoro stiže praunuka i ubacila njeno ime. Imajte na umu da sam joj više puta rekla da nećemo objaviti dok se ne rodi (pitala me više puta kada ćemo to objaviti kad se naš odgovor nije promenio) i čini se da ona misli da je to ' obična greška. Nisam ni videka smrtovnicu sve dok nije bila objavljena pre četiri sata i mnogi su je ljudi videli", ljutito je napisala na Redditu. 

trudnica

Shutterstock

 

 

Žena kaže kako njena svekrva smatra da je to bilo bezazleno. Pre ovoga, njih dve su imale dosta dobar odnos, no ona smatra da je ovo bilo namerno jer su 10 puta razgovarale na tu temu, a svekrva je insistirala da se to objavi svima. Komentatori objave istakli su kako svekrvino ponašanje znači da "ignoriše" njene granice, te da je ne poštuje. 

Jedna je osoba napisala: "Ona zna da ovo nije bezazleno. Znala je tačno šta radi s obzirom na to da je nekoliko puta pre pitala o tome kada ćete to objaviti. Ona testira vaše granice i granice vašeg supružnika." Neko drugi je dodao: "Ona je potpuno pogrešila i mislim da vredi napomenuti i da skreće pažnju s odavanja počasti pokojnoj ženi. Ovo je verovatno poslednja stvar koja će se ikada napisati o baki i svekrva u to sve dodaje objavu o vašoj trudnoći. Grozno."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading