„Ne znam zašto svaka nakaza ima dete“: Srpkinja zaprepašćena ponašanjem roditelja na plaži, svi su to gledali u čudu

Vesti 11.07.2024 20:35 0

Roditelji često ne mogu da obuzdaju decu kada je reč o kupanju u moru, ali ovog puta su oni pravili haos.

plaža

Shutterstock

Ljudi na jednoj plaži je uznemirila situacija u kojoj je učestvovao jedan tata sa svojim detetom. To je gledala cela plaža, a jedna žena je sve objavila na društvenoj mreži „X“. Napisala je da je jedan otac svim silama pokušavao da nauči dete da pliva. Međutim, ono je glasno plakalo i bunilo se, jer to nije želelo. Prizor je bio neprijatan za sve ljude koji su bili u njihovoj blizini.

Otac je vršio teror nad detetom

„Malopre smo svi na plaži bili primorani da slušamo i gledamo teror koji slepac i debeli klošar od oca radi na sopstvenom detetu koje je sat vremena davio, bacao u vodu, urlao na njega, a dete je sve vreme vrištalo i plakalo i tražilo mamu, i ja ne znam zašto svaka takva osoba ima dete", napisala je žena na mreži „X“.

 

 

Trebalo je da zovete policiju

Ispod njene objave ređali su se komentari šokiranih ljudi: "Pravdao bi se verovatno izgovorom: 'Samo će tako naučiti da pliva.' Mene je moj tata naučio da plivam bez trauma", "Uvek ima takvih idiota", "Neko je trebalo da pozove policiju", "Nažalost, to je primer autoritarnog stila vaspitanja koji nameće volju roditelja detetu, a na kraju dete ima traume", "Jezivo, jadno dete", "Takve roditelje treba zakonom zabraniti" i slično.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading