"Daš 3.000 evra i dobiješ ovu grozotu za doručak?!" Požalila se na hranu u turskom luksuznom hotelu, a njen snimak izazvao haos na mrežama

Tatjana Badarević Vesti 10.07.2024 12:30 0

Jedna Tiktokerka je objavila snimak u kojem se požalila na hranu u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Antaliji i izazvala burne reakcije.

doručak

Printscreen/TikTok

 

Tiktokerka koja objavljuje pod profilom @thisonetimeinturkey objavila je snimak u kojem se požalila na hranu u luksuznom hotelu s pet zvezdica u Antaliji u Turskoj.

"Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo biti odmaralište s pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan poslužuju istu hranu. Nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomešana sa paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari", požalila se. 

"Daš 3.000 evra, a dobiješ ovo?" 

"Zaista nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurmanka. A kad potrošite gotovo 3.000 evra za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro", rekla je pa se požalila da neka hrana iz ponude nije sveža. 

 

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change ♬ original sound - thisonetimeinturkey

 

"To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno" rekla je i pokazala dva velika lonca supe, koja je inače tradicionalni turski doručak.  

"Ovo za doručak, ljudi, ovo? Apsolutno ne", zaključila je pa izazvala burne reakcije. 

"Mislim da si zalutala" 

Naime, u komentarima su se javili brojni tiktokeri koji su joj pisali kako hrana izgleda odlično, ali i prozvali zbog nepoznavanja turske kuhinje i običaja. 

"Pričaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće - upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor", "Supa je uobičajen izbor za turski doručak, kao kajgana sa paradajzom. Mislim da si zalutala" i "Žališ se da je ista hrana svaki dan, a imaš milion opcija", neki su od komentara.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading