Komšija preglasno vodi ljubav nedeljom po podne: Žena mu je poslala poruku da se utiša, ali ovo nije očekivala!

Vesti 07.07.2024 11:48 0

Jedna žena je poslala poruku komšiji koji je bio previše glasan tokom intimnog odnosa u nedelju po podne.

žena

Printscreen/TikTok

Žena je pozvala porodicu na nedeljni ručak, a onda se iz susednog stana začuo komšija koji je imao previše glasan intimni odnos. I njoj i njenim gostima je bilo veoma neprijatno. Zato je odlučila da nešto preduzme, pa je komšiji poslala poruku u kojoj ga je zamolila da bude tiši, jer je nedelja po podne, ona ima goste, a njegovo vođenje ljubavi im remeti ručak.

Bučan je čak i nedeljom

Ona je na TikToku objasnila da njen komšija pravi buku tokom intimnih odnosa već tri meseca i da je to zaista postalo nepodnošljivo. Kako kaže, to nisu normalni zvukovi tokom intimnog odnosa, već vrlo naglašeni i energični. Rekla je i da je pokušala da mu kuca na vrata stana kako bi ga zamolila da se stiša, a jednom je i lupala metlom u plafon, ali ništa nije pomoglo.

Jednom prilikom je pozvala porodicu na nedeljni ručak, a onda se začuo njegov glasan intimni odnos i to je bila kap koja je prelila čašu. "Sedimo moja porodica i ja na ručku i jedemo, kad odjednom moj komšija počinje sa najglasnijim se**om ikada. Divno!", rekla je Rozi u videu. Porodica je brzo otišla, a sve se ponovilo uveče oko 23 sata, i ona je odlučila da mu pošalje poruku.

 

 

Poslala mu je poruku

"Hej, ovo je prilično neuprijatno, ali je došlo do tačke kada moram da vam kažem. Poslednjih mesec i po stalno čujemo kada vodite ljubav. Danas sam imala goste, a sada pokušavam da spavam, pa bih ti bila zahvalna ako bi bio malo tiši. Jako mi je neprijatno da te slušam", napisala je devojka u poruci. Ubrzo je dobila je odgovor. "Jako mi je žao, pitao sam se da li se čujemo, ali mislio sam da će biti u redu ako zatvorimo prozore i vrata. Ubuduće ćemo svakako biti pažljiviji, izvini."

Urnebesna situacija

Rozi je priznala da joj je zbog njegovog odgovora još neprijatnije, a korisnici koji su pogledali video smatrali su da je ta situacija urnebesna. "Jako sam zahvalna što živim u kući", napisala je jedna žena. "Da meni neko pošalje poruku da se glasno se**am, odmah bih se odselila, on zvuči tako ponosno!", dodala je druga.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading