Nikad mu se ne radi: Ovom znaku horoskopa je lenjost drugo ime, samo bi da uživa!

Vesti 17.06.2024 18:15 0

Znak kojim vlada Venera, planet ljubavi i zadovoljstva, pravi je majstor uživanja.

žena

Shutterstock

Kada je reč o tome koji je od dvanaest horoskopskih znakova najviše lenj, zvezde izdvajaju Bika, na osnovu nekih njegovih osobina.

Uživanje mu je najvažnije

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i udobnosti. Njihova životna filozofija je jednostavna: žele da uživaju u svakom trenutku. Bilo da se radi o dugom, opuštajućem kupanju u kadi, maratonu omiljene serije ili jednostavno ležanju na kauču uz dobru knjigu i čašu vina, Bikovi znaju kako da se opuste i uživaju u životu.

žena

Shutterstock

 

Sve može da čeka

Jedan od razloga zašto se Bikovi često smatraju lenjim je njihova sklonost odlaganju obaveza. Bikovi vole da rade stvari svojim tempom i ne podnose žurbu. Veruju da će sve doći na svoje mesto u pravo vreme, pa nema potrebe za forsiranjem. Ako postoji mogućnost da se nešto odloži za sutra, Bik će rado iskoristiti tu priliku.

Hedonizam na prvom mestu

Oni cene dobre stvari: finu hranu, lepu odeću, udoban prostor. Bikovi će radije provesti dan uživajući u ukusnom obroku ili opuštajući se u svom udobnom domu, nego se baviti napornim radom. Njihova sposobnost da uživaju u svakodnevnim zadovoljstvima često ih dovodi do toga da zanemaruju obaveze.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading