„Za tebe bananica, jer si kraljica“: Marina oduševila ljude širom Srbije, njen postupak se danima prepričava

Vesti 02.06.2024 12:59 0

Marinin potez se danima komentariše na internetu, pogledajte šta je ova divna devojka uradila.

marina

Printscreen/TikTok

Marina je uz kupljene novine dobila na poklon igračku dinosaurusa koja joj ne treba. Ali nije htela da je baci, već je odlučila da je pokloni nekom detetu u svom komšiluku.

Poruka na vratima

"Dobar dan, komšije. Dobila sam ovo uz jedne novine, a imam 27 godina, pa ako neko ima dečaka ili devojčicu koja bi se igrala ovom igračkom, samo izvolite, biće mi drago. Marina", napisala je poruku i zalepila na ulazna vrata svoje zgrade u nadi da će je uzeti dete koje je želi. Uz poruku je zalepila i igračku dinosaurusa.

I ona je nagrađena

Igračka je usrećila jednog dečaka koji se zove Zdravko. Naime, posle određenog vremena, Marina je zatekla iznenađenje na mestu na kojem je ostavila dinosaurusa i poruku. Umesto njih, bila je zalepljena druga poruka, a uz nju i čokoladna bananica. Dečak po imenu Zdravko je uzeo dinosaurusa, a u znak zahvalnosti je Marini ostavio čokoladnu bananicu.

"Draga Marina, tvoja igračka je obradovala jednog dečaka. Za tebe jedna bananica, jer ti si prava kraljica. Hvala. Dečak Zdravko", pisalo je u poruci koja je ostavljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

"Malo je ovakvih ljudi"

Marina je to objavila na svom TikTok profilu. Ljudi su bili oduševljeni njenim postupkom, pa su delili njenu objavu na internetu i pisali komentare u kojima su hvalili to što je uradila.

„Ulepšalo mi je dan, kraljice“, "Živeće ovaj narod! Bravo za Marinu i Zdravka! Tako se komšije vole!", "Koliko je ovo divno","Bože, koliko je ovo lepo, svaka čast Marini kraljici", „Malo je ovakvih ljudi, a tako su potrebni svetu, neki su od komentara ispod njene objave.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading