"Nisam pošla za njega zbog penzije": Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak

Slobodanka Ćorić Vesti 30.05.2024 14:35 0

Sve smo se dogovorili prvih 10 dana, tu smo se našli, upoznali... našli kao srodne duše", priča buduća supruga o njihovom početku

par

Foto: youtube printscreen/živa istina

Penzioner iz Bosne, Džemal Ždralić, kroz svojih punih 90 godina nije propustio priliku da doživi avanturu. Sa četiri braka iza sebe, ovaj avanturista ne planira stati - sprema se za peti korak niz oltar!

"Sleteo sam na 602. kontinenta", šali se Džemal, osmehujući se i otkrivajući deo svoje bogate životne priče. "Kao pomorac, proveo sam više od 30 godina na moru, kroz moju kabinu prošlo je toliko žena... Četiri su bile zakonite, tri su preminule, od jedne sam se razveo", priča ovaj neustrašivi pomorac.

Kada je odlučio da podeli svoje avanture pred kamerama Jutjub kanala "Živa Istina", Džemal nije očekivao da će izazvati toliku pažnju. "Javilo mi se više žena, svaka sa svojim komentarima", kaže on, osvrćući se na neobičnu situaciju u kojoj se našao. Ipak, među svim ponudama, jedna žena posebno je privukla njegovu pažnju.

"Sve smo se dogovorili prvih 10 dana, tu smo se našli, upoznali... našli kao srodne duše", priča buduća supruga o njihovom početku. "Nisam se pokajala, jako je pozitivan, nema galame, svađe, opominjanja, prezadovoljna sam", dodaje ona.

Iako mnogi sumnjaju u iskrenost njihove veze, Džemal i njegova buduća supruga ne haju za predrasude. "Nisam došla zbog penzije", ističe ona, naglašavajući da je njena motivacija isključivo ljubav.

Njihov odnos, iako neobičan po mnogim standardima, izuzetno je harmoničan. "Prvi put kad smo razgovarali, bilo je kao da smo već 10 godina u braku", veli Džemal, pokazujući svoje oduševljenje novim poglavljem svog života.

I dok mnogi sumnjaju u to da li je Džemal sposoban za još jedan brak, on sa osmehom kaže: "Ja jesam čovek od 90 godina, ali kad dođe mlađa žena koja ti se dopada, onda dođe i do toga..."

 

Komentari (0)
Loading