"Žene ne smeju da naprave grešku kao ja": Očajnički sam želela dete, prišla sam mu i tražila broj

Slobodanka Ćorić Vesti 24.05.2024 20:28 0

Molim vas, ne gubite vreme. Muškarci mogu da nastave dalje i imaju decu sa mlađim ženama, ali mi nemamo tu mogućnost

žena

Shutterstock

Amanda Jork (50) otkriva koliko ju je jedna greška koštala u emotivnom intervjuu za The Sun. Nakon što je upoznala izvesnog Džejmsa i započela strastvenu vezu s njim, njen život se okrenuo naopačke. Džejms nije želeo decu, dok je Amanda žudela da postane majka. Zaslepljena požudom, odlučila je da ostane sa njim, što ju je koštalo ostvarenja njenog najvećeg sna - da ima porodicu. Sada se kaje.

"Kada sam ugledala Džejmsa na drugoj strani prostorije, znala sam da je moj tip. Bila sam slobodna deset godina, imala sam 42 godine i bila sam spremna da konačno upoznam muškarca svojih snova i skrasim se. Džejms je bio visok, tamnoput i zgodan. Počeli smo da ćaskamo i odmah mi se svideo, stvarno smo se složili", prisetila se Amanda.

Najveća greška

Na početku njihove veze, Amanda nije ni slutila da će Džejms postati njena najveća greška. "Na kraju večeri sam napravila hrabar potez i ponovo mu prišla, tražila njegov broj. Našli smo se sledećeg vikenda. Nisam ni znala da je to početak niza događaja koji će me ostaviti bez dece u 49. godini", otkriva Amanda.

Život u vrtlogu požude

Nakon što su započeli vezu, njihov život je postao vrtlog sesa i uzbuđenja. "Džejms i ja smo bili u hotelu gotovo svaki vikend, provodili sate u krevetu i vodili ljubav na luksuznoj posteljini, uz šampanjac. Bio je jako sesi, ali i romantičan. Znao je da kaže sve prave stvari. Ipak, trebalo je da poslušam svoje instinkte kada sam saznala da Džejms, koji je bio u kasnim 30-ima, živi sa svojom mamom", priznaje Amanda.

San o majčinstvu

Kada je Amanda shvatila da želi da ima decu sa Džejmsom, suočila se sa bolnom istinom. "Imala sam 42 godine i žudela sam da budem mama. Pitala sam ga: 'Hoćeš da imamo dete?' On je bio potpuno protiv toga i rekao je da nam je dobro i bez dece. Osećala sam se kao da sam dobila udarac u stomak, ali gurnula sam svoja osećanja u stranu", priča Amanda.

Cena koju je platila

Nakon dve godine veze, Amanda je shvatila da mora da stavi sebe na prvo mesto. "Razišli smo se kada sam shvatila da moram sebi da budem prioritet. Ipak, nakon par meseci razdvojenosti, u trenutku slabosti, ponovno smo se našli. Naša se*sualna hemija bila je neverovatna i ja sam očajnički pokušavala da ignorišem tu silnu želju za decom", kaže Amanda.

Novi početak

Sada, u 49. godini, Amanda zna da su njene šanse da prirodno dobije dete veoma male. "Pokušavam da sredim svoje finansije kako bih mogla da usvojim decu. Otkako sam se rastala od Džejmsa, uglavnom sam slobodna. Nekome sam se svim srcem predala i na kraju ostala razočarana. Ostačla sam duže nego što je trebalo i platila sam cenu. To su bile moje plodne godine, a sada sam sama i bez dece", priznaje Amanda.

Poruka drugim ženama

Amanda ima važnu poruku za druge žene: "Molim vas, ne gubite vreme. Muškarci mogu da nastave dalje i imaju decu sa mlađim ženama, ali mi nemamo tu mogućnost. Nikada ne dopustite da vam se*s pomuti razum jer biste zbog toga mogle da žalite do kraja života."

Amanda se nada da će njena priča poslužiti kao upozorenje drugim ženama da ne ponove njene greške i da stave svoje snove i potrebe na prvo mesto.

Komentari (0)
Loading