"Ti si kopija svog oca": Nakon smrti sina iskoristila njegove ćelije da ponovo postane mama i naišla na osudu

Slobodanka Ćorić Vesti 15.04.2024 19:30 0

Kada je njen sin saznao da ima rak, zamrznuo je spermu pre nego što je započeo hemoterapiju u nadi da će jednog dana postati tata, a njegova majka sada održava njegov san

majka

Printscreen/X

Glumica Ana Obregon privukla je veliku pažnju prošle godine kada je postala majka u 68. godini, ali njene godine nisu bile jedini razlog zašto su se mnogi zainteresovali za njen život i priču. Cela priča oko njenog novog majčinstva bila je veoma kontroverzna od samog početka i o njoj se još uvek raspravlja. Naime, glumica je dete dobila preko surogat majke uz pomoć smrznutih polnih ćelija svog pokojnog sina.

Nedavno je objavila još jednu u nizu fotografija sa ćerkom, koja je ove godine napunila godinu dana. U maju 2020. Ana je izgubila svog 27-godišnjeg sina Aleša Lekija, koji je izgubio bitku sa rakom. Kako je Ana izjavila, poslednja i najveća želja mu je bila da postane otac i da na svet donese dete. Ova majka odlučila je da ispuni želju svog sina, odmrznula njegove polne ćelije i uz pomoć surogat majke postala majka-baka devojčice po imenu Anita, piše „TheSun”.

Kada je njen sin saznao da ima rak, zamrznuo je spermu pre nego što je započeo hemoterapiju u nadi da će jednog dana postati tata, a njegova majka sada održava njegov san. Za svoju ćerku kaže da je kopija svog oca Objavila je snimak i fotografije kako su ona i Anita proslavile prvi rođendan, a Ana ju je u opisu nazvala "kopijom tate".

„Mogu samo da vam zahvalim što ste ispunili moje srce svetlošću uronjeno u najdublju tamu i osakaćeno ogromnim bolom. Hvala vam na osmehu, brbljanju, puzanju i prvim koracima. Hvala što si me gledao sa istom ljubavlju kao što me je tvoj tata gledao… niko me nikada nije tako gledao. Ti si kopija svog oca, željena sa tog neba što se graniči sa večnošću. Jednog dana ću ti reći kakav je bio tvoj tata: plemenit, velikodušan, hrabar, pun podrške, zabavan, pun ljubavi, sa ludom devojačkom nežnošću koja je izazvala ljubav u svima nama koji smo imali sreće da ga volimo. Bićeš ista, Anita. Moj mali anđele svetlosti, noćas ćeš u snu sa tatom ugasiti sveću dok te ja grlim umirući od ljubavi“, napisala je Ana u poruci detetu.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading