Trikovi kako da zaludite muškarca: Na ova tri jednostavna načina ćete ga zavesti i ukrasti njegovo srce zauvek

Olja Jelić Vesti 11.05.2024 13:30 0

Lepota nije u sjaju za usne i isticanju vašeg najboljeg, besprekornog lica i načina na koji se šminkate. Umesto toga, radi se o emocijama, onome što je u nama

bračni par

Shutterstock

Ponekad je dovoljan samo osmijeh ili samo vaša prisutnost da biste se svideli nekom muškarcu, no siguran način do prave povezanosti ipak je nešto dublji.

Ovo su tri jednostavna načina kojima ćete privući muškarca i ukrasti njegovo srce.

1. Definicija lepote

Lepota nije u sjajilu za usne, filterima i isticanju vašeg najboljeg, besprekornog lica i načinu na koji se šminkate. Radi se o emocijama, onome što je u nama.

Muškarac vidi ne samo fizičke atribute, već i način na koji žena doživljava svet oko sebe pa i on želi sa njom da se poveže na isti način. Naime, ako vaša perspektiva obogati njegov život, svidećete mu se te će on pronaći način da ostane s vama, piše Your Tango.

2. Budite autentični

Ovo je već kliše - ako želiš da nateraš dečka da mu se svidiš, budi ono što jesi. To je banalno, ali je baš tako. Neke ne žele da pokažu svoje pravo lice jer smatraju da će to otkriti njihovu ranjivost, a ljudi to često povezuju sa slabošću.

Postoji nešto snažno i privlačno u vezi s osobom koja zna da je nesavršena i ne boji se da pokaže da je samo - ljudsko biće. Što više pokazujete muškarcu pravu sebe, to ćete mu se više sviđati i više će se zaljubiti u pravu vas.

Neće pasti na lažnu ili površnu verziju vas. To vam omogućuje emotivnu slobodu, jer jedini odnosi koji funkcionišu su oni u kojima možete biti ono što zaista jeste.

3. Imajte čvrsto prijateljstvo sa samom sobom

Pre nego naučite kako da naterate muškarca da vas zavoli, morate da se svidite samoj sebi.

Mnogi čvrsti odnosi izgrađeni su na temeljima prijateljstva, ali najvažnije prijateljstvo nije ono koje imate sa svojim partnerom - već ono koje imate sa samom sobom. To je način na koji gledate na usamljenost i samoću.

Znate da vam se ne žuri, niste očajni, ne morate da se zadovoljite baš sa svakim muškarcem koji naiđe. Osećate se dobro u svojoj koži i to vas oslobađa pritiska. Što više možete da se pomirite sa svojom usamljenošću, to više možete videti da ste slobodni. 

Mnoge žene uskaču u veze jer osećaju pritisak društva, iako su već odavno trebale otići iz njih. Izlaze s muškarcima koji im se toliko ne sviđaju, već žele da se uklope u neki okvir. 

Ali kada se osećate dobro sami sa sobom, dajte sebi vremena da pronađete gospodina Pravog.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading