Vladislava se ne obazire na uvrede: Lepa je kao anđeo, a na internetu je zbog ovoga stalno kritikuju

Vesti 25.04.2024 18:14 0

Lepu Vladislavu već dugo kritikuju mnogi korisnici društvenih mreža, mada ima i onih koji je podržavaju.

vladislava

Printscreen/Instagram

Vladislava je devojka od 26 godina sa licem anđela. Postala je poznata 2022. godine nakon što su snimci njenih treninga počeli da kruže internetom. Svi se pitaju kako je ruska bodibilderka Vladislava Galagan izgledala pre transformacije.

Živi i radi u Pragu, a o njoj se pisalo i kada su joj ukradeni privatni snimci i fotografije na kojima je gola. Ali, već dugo je komentarišu mnogi korisnici društvenih mreža. Na Instagramu je prati više od 400.000 ljudi, a ispod njenih fotografija često se nađu negativni komentari na račun njenog mišićavog tela.

Iako je prava lepotica, zbog svoje građe dobila je i nadimak Hulk, a dok mnogi smatraju da je s mišićima preterala, druge njena figura impresionira. "Žena jakih mišića koja podseća na muškarca", piše u jednom komentaru. "Kad vidiš lice izgleda kao slatka devojka, ali kada vidiš telo, to je muškarac", drugi je komentar. "Možda treba malo da smanjiš dizanje teških tegova", dodao je treći korisnik.

 

 

Ipak, ima i pozitivnih komentara ljudi koji su oduševljeni njenom linijom. "Prelepa si, samo tako nastavi", "Kakvo telo! Svaka čast!", "Moćna i prelepa žena", neki su od komentara.

Vladislavu negativni komentari ne pogađaju, pa često pozira u uskim, pripijenim haljinama, u kupaćim kostimima i pokazuje svoje raskošne obline i mišiće.

Komentari (0)
Loading